STARA KAMENA KUĆA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kršan, Istarska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 15.03.2024.
Oglas pregledan: 213 puta
Šifra oglasa: 5791130

Cijena:
113.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 94,00 m²
Broj soba: 2
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 304,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Kršanse prostire u središnjem dijelu istočne obale Istre jugozapadno od Parka prirode Učka. Na području općine Kršan isprepliću se ostaci glagoljske i sakralne baštine te starih obrta s modernom turističkom ponudom i raznovrsnošću gastronomskih užitaka.

Upravo u malom selu nedaleko Kršana u prodaji je autentična stara kamena kuća koja nudi priliku za obnovu i stvaranje jednistvene nekretnine.
Od Kršana je udaljena 2 kilometara a do plaža u Rabcu 10 kilometara a do Plomina 6 km Kuća se prostire na ravnoj okućnici od 304 m2 u okruženju obiteljskih kuća i kuća za odmor. Koncipirana je od dvije kuće ukupne kvadrature od 94 m2 . Pristupni put je sa asfaltirane ceste. Nekretnini je neophodna kompletna renovacija, što budućem vlasniku pruža mogućnost adaptiranja na način na koji želi.
Ova nekretnina predstavlja veoma zanimljivu nekretninu na veoma mirnoj lokaciji koja budućem vlasniku pruža mogućnost adaptacije na način na koji želi za potrebe obiteljskog života te sukladno želji nudi mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja iste te bržem povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga