Split, Žnjan - Urbana vila na top lokaciji

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Žnjan, Split, Splitsko-dalmatinska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 84 puta
Šifra oglasa: 5840122

Cijena:
1 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 188,00 m²

Opširnije o oglasu

Posredujemo pri prodaji urbane vile s dvije stambene jedinice na jednoj od najpoželjnijih lokacija u gradu Splitu. Nalazi se u neposrednoj blizini žnjanskih plaža, u susjedstvu koje se neprestano razvija.

Na podzemnoj etaži nalaze se 3 garažna mjesta sa mogućnosti proširenja na ukupno 6 garažnih mjesata sa podiznim parkirnim sustavom. Vila također sadrži i dva vanjska nenatkrivena parkirna mjesta.

Prvi dvoetažni apartman površine 136,24m2 obuhvaća prizemlje i prvi kat. U prizemlju se nalazi ulazni prostor, kuhinja s blagovaonicom, spremište, spavaća soba, kupaonica, druga spavaća soba s privatnom kupaonicom te vanjski prostor koji obuhvaća terasu i vrt na južnoj strani. Na drugoj se etaži nalazi master spavaća soba s privatnom kupaonicom i loggia na južnoj strani.

Drugi troetažni stan površine 187,73m2 obuhvaća prvi i drugi kat te nadgrađe. Na prvoj se etaži nalaze spavaća soba s privatnom kupaonicom, druga spavaća soba s odvojenom kupaonicom te balkon na južnoj strani. Na drugoj se etaži nalaze toalet, kuhinja s blagovaonicom, spremište, master soba s privatnom kupaonicom te balkoni na južnoj strani. Treća etaža sastoji se od dnevnog boravka, toaleta i krovne terase južne orijentacije s prekrasnim pogledom na more.

Ova je vila idealna investicija za nekoga tko traži udoban i luksuzan život u jednom od popularnih splitskih naselja te razvoj buduće turističke djelatnosti u neposrednoj blizini prekrasnih plaža.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385912633344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent65273
Direktan link: https://regent.hr/property/split-znjan-urbana-vila-na-top-lokaciji/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga