SMOKVICA KRMPOTSKA, kuća s 4 apartmana, 70 m od mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Smokvica Krmpotska, Novi Vinodolski, Primorsko-goranska

Telefon  095/849-7660, 051/858-544

Oglas je aktivan od 10.10.2023.
Oglas pregledan: 410 puta
Šifra oglasa: 5481810

Cijena:
440.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 230,00 m²
Broj soba: 8 i više
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 263,00 m²
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola

Opširnije o oglasu

Prodaja kuće u Smokvici Krmpotskoj - Idealna prilika za turizam!

Nudimo vam jedinstvenu priliku da postanete vlasnikom prekrasne kuće u Smokvici Krmpotskoj, smještenoj samo 70 metara od mora i prekrasne plaže. Ova kuća je podijeljena na četiri stambene jedinice, čineći je savršenom investicijom za turizam ili kao obiteljsku rezidenciju za veće obitelji.

Lokacija ove kuće je apsolutno neponovljiva. Smokvica Krmpotska je malo mjesto smješteno na predivnoj obali Jadranskog mora, okruženo prirodom i netaknutom ljepotom. Ova lokacija je raj za ljubitelje mira, tišine i prirode, ali istovremeno pruža blizinu mora i prekrasnih plaža.

Kuća se sastoji od četiri stambene jedinice koje se mogu koristiti kao apartmani za iznajmljivanje ili kao obiteljski smještaj. U prizemlju se nalazi jednosoban stan s kuhinjom i blagavaonom te dva spremišta iz kojeg postoji komunikacija u prostranu garažu. Na katu je ulaz iz kojeg se ide u tri zasebne jedinice, stana. Na prvom katu je stan s tri spavaće sobe, od kojih su dvije južno orijentirane i imaju izlaz na prostrani balkon s panoramskim pogledom na more. Stan ima i dnevni boravak s kuhinjom i blagavaonom sa izlazom na sjevernu terasu te kupaonu. Na drugom katu je stan također s tri spavaće sobe, od kojih je jedna ogromna. Obje južne spavaće sobe imaju izlaz na balkon s fantastičnim panoramskim pogledom. Tu je i blagavaona s kuhinjom s izlazom na sjeverni balkon te kupaona.
U visokom potkrovlju je jedan dio neuređen dok se drugi dio sastoji od male kuhinjice, spavaće sobe s krovnim prozorom te kupaone.
Kuća pruža niz mogućnosti i preinaka te traži djelomičnu adaptaciju.
Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za investiciju u nekretninu koja nudi ne samo udoban smještaj već i nezaboravan doživljaj mediteranskog načina života. Za više informacija i razgledavanje, slobodno kontaktirajte svog agenta danas!

ID KOD AGENCIJE: 1674

Koraljka Barbir
Agent s licencom
Mob: +385 95 8497 660
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga