Ovaj oglas je istekao!

Sesvetski Kraljevec,prekrasna obiteljska kuća 443m2 s vinskim podrumom

HOMES & LANDS, obrt za posredovanje u prometu nekretnina, vl. Ilija Tatarović (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Sesvetski Kraljevec, Sesvete, Grad Zagreb

Telefon  098/517-877

Oglas pregledan: 192 puta
Šifra oglasa: 5824962

Cijena:
288.999 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 443,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 1988
Energetski certifikat: B
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

U zagrebačkoj gradskoj četvrti Sesvete, u Sesvetskom Kraljevcu, nedaleko od osnovne škole, pruža se prilika za kupnju prekrasne obiteljske kuće površine oko 450 kvadratnih metara. Građena u kasnim osamdesetim godinama, ova kuća je kasnije nadograđena i proširena za dodatnih 250 kvadratnih metara te potpuno legalizirana, sa zasebnim brojilima za struju i plin. S obzirom na izrađeni etažni elaborat i pripremu za dvije odvojene stambene jedinice, ova kuća nudi fleksibilnost i raznolikost prilika.
Prizemlje kuće nudi prostrani ulazni hodnik koji vodi do stana na prizemlju s dvije velike spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, kupaonice, ostave, dvije garaže i prostranog vrta s bočne strane kuće. Suprotna strana prizemlja nudi ulaz u garažu s dodatnim prostorom za odlaganje te stepenice koje vode u vinski podrum s nekoliko prostorija za druženje, šankom, sanitarnim prostorijama i prostorom za pohranu vina.
Kat kuće sastoji se od ulaznog stubišta, kupaonice, WC-a, prostranog hodnika, dvije spavaće sobe, odvojene kuhinje s blagovaonicom, velikog dnevnog boravka s kaminom te ogromne natkrivene terase i povezanog balkona duž cijelog kata, te tavana.
Ova kuća pruža izvanredan potencijal za veće obitelji koje traže dom bez velikih ulaganja. Budući da je kuća već pripremljena za dvije odvojene obitelji, idealna je za dvije obitelji. Kuća je uređena i opremljena, a prije nekoliko godina na polovici novouređenog dijela kuće postavljena je PVC stolarija i stiropor fasada, dok je na drugom dijelu kuće to još potrebno izvesti.
Mikrolokacija kuće je izvanredna, s blizinom Superkonzuma, udaljenost od 1 minute hoda do osnovne škole, autobusne stanice, doma zdravlja, ljekarne i svih ostalih sadržaja potrebnih za udoban život.
Vlasništvo je uredno, bez tereta, a mogućnost kupnje putem kredita je također dostupna.
Za više informacija info: +385 98 517 877.
Ova kuća predstavlja pravu priliku za udoban i prostran dom u jednom od najživopisnijih dijelova Zagreba