Šarmantna vila s bazenom u mirnom selu blizu Barbana, #prodaja

Lokacija  Barban, Istarska

Telefon  098/946-8603

Oglas je aktivan od 13.05.2023.
Oglas pregledan: 678 puta
Šifra oglasa: 5276185

Cijena:
620.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 160,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 600,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

Na prodaju je ova prekrasna vila smještena na samo nekoliko minuta vožnje od centra Barbana, u malom pitoresknom selu. Smještena na mirnoj lokaciji, okružena zelenilom, ova vila pruža idealnu kombinaciju udobnosti i mirnog okruženja.

Vila se proteže kroz dvije etaže - prizemlje i kat. U prizemlju se nalazi vešeraj sa spremištem, WC, moderno opremljena kuhinja s integriranom napom u staklokeramičkoj ploči za kuhanje, ugradbenom mikrovalnom pećnicom, pećnicom te hladnjakom sa zamrzivačem. Također, u prizemlju se nalazi prostrana blagovaonica i dnevni boravak koji je dizajniran po principu open space, pružajući otvoren i prostran prostor. Iz dnevnog boravka se izlazi na ljetnu kuhinju sa roštiljem, a nedaleko od toga nalazi se bazen površine 30m2 i sunčalište - savršeno mjesto za opuštanje i uživanje na otvorenom.

Unutarnjim stepenicama se penjete na kat gdje se nalaze tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Dvije spavaće sobe dijele prostranu terasu površine 13 m2.
Ova vila se nalazi na povišenom terenu.
Svaka prostorija u vili je opremljena klima uređajem za ugodnu temperaturu tijekom cijele godine, a dnevni boravak ima i kamin na kruta goriva za toplu i ugodnu atmosferu. Vanjska stolarija je PVC s automatskim podizačima aluminijskih roletni.. Podovi su obloženi kvalitetnom keramikom, dok su spavaće sobe opremljene laminatom.

Vila se nalazi na ograđenoj okućnici, koja uključuje parking za dva vozila. Ako budući vlasnik želi proširiti okućnicu, postoji mogućnost kupnje susjedne parcele.

Ova šarmantna vila pruža idealan dom za one koji traže mir i udobnost u u prekrasnom okruženju.

Šifra objekta: K-682

Energetska klasa: A

Kontakt: Andrej Del Treppo, [email protected], +385 98 946 8603

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga