SAMOSTOJEĆA PRIZEMNICA NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  099/863-0642

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 176 puta
Šifra oglasa: 5796631

Cijena:
311.250 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 102,00 m²
Broj soba: 2
Godina izgradnje: 2004
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Fažana je prelijepo malo ribarsko i turističko mjesto koje je poznato kao odredište za odlazak u Nacionalni park Brijuni. Smještena na jugozapadnoj obali Istarskog poluotoka, okrenuta prema moru i predivnom otočju Brijunskog arhipelaga. Od Pule – najvećeg grada u Istri, gospodarskog i kulturnog središta - udaljena je svega osam kilometara. Nadomak, dakle, pulskim antičkim spomenicima, Fažana i Valbandon – čineći cjelinu Općine – nalaze se na području starorimskih ladanjsko-gospodarskih vila, u krajoliku mediteranskog raslinja. Vinova loza, maslina, smokve i ino voće spuštaju se do same obale, prizivajuć znatiželju putnika.Uređenost Općine koja ima školu, poštu, banku, ambulantu, apoteku, trgovački centar itd. kao i blizinu Puli prepoznali su mladi pa tako Općina bilježi konstantni porast stanovništva. Općina Fažana je vrlo dobro prometno povezana kako obalnim putevima koji spajaju Pulu i Peroj, tako i prema unutrašnjosti prema Vodnjanu i Galižani. Fažana je mjesto od kuda kreću svi komercijalni pravci prema otočju Brijuni, popularni Nacionalni Park.

Upravo u sklopu Općine Fažana u naselju Valbandon 1,5 km od mora na veoma mirnoj lokaciji smještena je ova predivna samostojeća prizemnica površine 112 m². Kuća se nalazi na veoma prostranom zemljištu te pored svoje stambene površine posjeduje i prostranu okućnicu površine 490 m². Kuća se sastoji od ulaznog pred prostora, dvije prostrane spavaće sobe, velikog kupatila, dnevnog boravka, kuhinje s prostorom za ručanje koji ima direktan izlaz na natkrivenu terasu koja omogućuje budućim vlasnicima ugodno boravljenje u opuštajućim trenutcima dana u zelenom okruženju te zatvorene garaže koja je trenutno u namjeni igraonice za najmlađe, ali se može koristiti i za parkiranje jednog automobila. Kuća kao što je vidljivo na slikama je opremljena veoma kvalitetnom PVC stolarijom s komarnicima i škurama, posjeduje jednu jedinicu klima uređaja, instalacije struje i vode su u odličnom stanju te posjeduju nekoliko otkrivenih parkirnih mjesta u okviru okućnice, nudi i mogućnost izgradnje bazena, vlastita eksterna brojila i prodaje se sa svim namještajem i kućanskim aparatima ovisno o dogovoru s prodavateljima. Kuća je jako lijepo geografski orijentirana te pedantno održavana skupa sa prostranom okućnicom na kojoj se nalazi pregršt raznovrsnog bilja i popratnog sadržaja što pridodaje jedinstvenom osjećaju uživanja u objektu.

Ova samostojeća prizemnica predstavlja veoma atraktivnu nekretninu na mirnoj lokaciji, koja može postati topao domu smislu obiteljskog života zbog blizine centra grada Pule te svih popratnih sadržaja za život u Općini Fažana ili kuća za odmor koja nudi mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja iste, te bržem povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385998630642
[email protected]
MITJA KANJIR
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga