SAMOSTOJEĆA KUĆA SAMO 50M OD MORA!

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Soline, Dobrinj, Primorsko-goranska

Telefon  098/973-6012, 051/633-700

Oglas je aktivan od 27.02.2024.
Oglas pregledan: 282 puta
Šifra oglasa: 5759844

Cijena:
450.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 110,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 1980
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 252,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola

Opširnije o oglasu

Renovirana samostojeća kuća izvanredno je pozicionirana, pružajući spektakularan pogled na more koji će zauvijek oduševiti. Smještena je u neposrednoj blizini svih bitnih sadržaja, čineći je idealnim domom kako za turizam, tako i za osobnu uporabu.

Ova elegantna kuća sastoji se od prostranog ulaznog prostora koji vodi u tri udobne spavaće sobe. Jedna od njih ima čak i odvojeni ulaz, pružajući dodatnu privatnost. Dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja zajedno čine srce doma, stvarajući prostor u kojem udobnost susreće funkcionalnost. Kupaonica je suvremeno uređena, a posebno mjesto opuštanja predstavlja prostrana terasa s jacuzzijem, savršena za uživanje u prekrasnom pogledu na more.

Suterenski prostor nudi dodatno spremište, što je praktičan dodatak funkcionalnosti kuće. Na prostranoj okućnici ističu se dva pomoćna objekta, koja u stvarnosti predstavljaju spremišta, pružajući dodatni prostor za organizaciju i odlaganje stvari. Tu je i dovoljno parkirnih mjesta, omogućavajući parkiranje čak do četiri vozila.

Ova kuća, smještena na rijetko dobroj lokaciji, predstavlja izuzetnu priliku za one koji traže spoj luksuza, funkcionalnosti i predivnog okoliša. Bez obzira jeste li investitor u turizmu ili tražite dom za osobnu uporabu, ova nekretnina nudi sve što je potrebno za udoban i kvalitetan život.
SAŽETAK:
- stambena površina 110 m2
- 3 spavaće sobe
- velika terasa
- 50m od mora
- studio apartman
- jacuzzi

Uvala Soline proteže se na istočnoj strani otoka Krka i sastoji se od tri lokacije.
Soline, Klimno i Čižići mala su mjesta koja još uvijek imaju sve što vam treba. Mjesta imaju trgovine, ali i restorane i kafiće, tako da sigurno nećete ostati gladni ni žedni.
Uvala Soline idealna je za obitelji s djecom jer se uz šetnicu protežu pješčane i kamenite plaže, neke s vrlo plitkim morem. U Čižićima se, primjerice, u vodi hoda metrima i još uvijek ne prelazi dubinu do koljena. Na istom mjestu, na plaži, nalazi se i ljekovito blato, koje pomaže protiv raznih bolesti.
Za aktivnije obitelji tu je i širok izbor sportova poput odbojke, vodenih sportova, kao i biciklističke i pješačke staze.


ID KOD AGENCIJE: HA9055

CASA DE MAR NEKRETNINE d.o.o.
Mob: +385 98 973 6012
Tel: +385 51 633 700
E-mail: [email protected]
www.casademar.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga