Samostojeca kuća POREČ 350m2

HABITAT real estate d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  099/163-6717

Oglas je aktivan od 02.02.2024.
Oglas pregledan: 237 puta
Šifra oglasa: 5624698

Cijena:
1.100.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 350,00 m²
Broj soba: 8 i više
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 35.000,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • Garaža
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Kuća samostojeća od 350 m2 potpuno opremljenog stambenog prostora sa pripadajućom parcelom/terenom od 3.500 m2. Parcela je potpuno urbanizirana i spremna za gradnju, ishodovana je građevinska dozvola kao i projektno rješenje za gradnju više elitnih objekata sa bazenima. Na parceli se dodatno nalaze i dva pomoćna objekta u sklopu kojih se može nadograđivati projektno idejno rješenje.
Sama kuća sastoji se od veće glavne stambene cjeline i dva dovršena i opremljena apartmana sa posebnim ulazima. Taj dio je odmah pogodan za korištenje ili pak za najam u vidu iznajmljivanja apartmana i glavnog stana.
Ova ponuda se nalazi na sjajnoj poziciji u Poreču, svega oko 1 km od mora, kao takva idealna je prilika za investiciju s obzirom da posjeduje svu glavnu dokumentaciju za dogradnju više apartmana ili vila sa bazenima. Također glavna kuća je odmah useljiva ili ju je moguće rentati, te se na taj način mogu bitno umanjiti troškovi prilikom realizacije idejnog projekta.
Sjajna pozicija, sređena papirologija za daljnju gradnju, završenih i useljivih 350 m2, čine ovu ponudu jedinstvenom na tržištu kao idealan spoj mogućnosti ulaganja uz minimizaciju troškova potrebnih za daljnju investiciju na ovoj jedinstvenoj parceli u Poreču.

Šifra objekta: 14229

Energetska klasa: U izradi

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga