Samobor - Jedinstvena vila na zemljištu od 27,731 m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Giznik, Samobor, Zagrebačka (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 124 puta
Šifra oglasa: 5840098

Cijena:
1 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 3,665 m²
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 27,731 m²

Opširnije o oglasu

Vila Brdo svrstava se u najljepše stambene objekte u Hrvatskoj, a prekrasno imanje, na površini od oko 27.731 jedinstven je kompleks i u području Europe. Okoliš stvara prekrasnu scenografiju; travnjaci, vinograd i suhozidi tvore slikovit okoliš koji se rijetko viđa. Rezidencija prožima tradicionalne elemente i najsuvremenije komponente arhitekture. Nalazi se na  nadmorskoj visini od 260 metara, na uzvisini koja dodiruje stoljetnu šumu, što za ljetnih vrućina jamči ugodnu svježinu.
Glavna kuća vile Brdo zadivljujuća je građevina površine 2500 četvornih metara, čije je pročelje prekriveno prekrasnim kamenom travertino romano. Ova impozantna kuća predstavlja vrhunac luksuza i udobnosti, pružajući nevjerojatan doživljaj boravka. Rezidencija Brdo,  mogla bi se nazvati Kućom hedonizma i sofisticirane ambijentalne estetike.
Unutar glavne kuće nalaze se luksuzne prostorije koje zadovoljavaju najviše standarde. Master bedroom je profinjen prostor dizajniran za ultimativnu udobnost i privatnost, s garderobnim ormarima izrađenim po mjeri i od najkvalitetnijeg drva i prostranom  kupaonicom.
Elegantno dizajnirane, radna soba, blagovaonica i living room pružaju spektakularne poglede na okolne brežuljke. Možete uživati ​​u otvorenom pogledu iz gotovo svakog kutka ove vrhunske nekretnine.
Kuhinja u glavnoj kući Vile Brdo opremljena je suvremenom tehnologijom i vrhunskim aparatima, pružajući izvrsne mogućnosti za pripremu hrane i ugostiteljstvo. Ovdje se mogu kreirati gastronomske delicije. Sušionica sira i pršuta s podesivom temperaturom omogućuje uvijek savršene okuse.

Dio kuće rezerviran je za rekreaciju i opuštanje. Prostrani unutarnji bazen poseban je zbog kino platna koji se nalazi uz njega. Ova jedinstvena značajka omogućuje uživanje u omiljenim filmovima uz opuštanje u bazenu pružajući potpuno novo iskustvo.
Iznad bazena nalazi se staklena kupola koja stvara impresivan vizualni efekt i donosi obilje prirodne svjetlosti. Noću se prostor osvjetljava raznobojnim svjetlosnim efektima po osobnom izboru korisnika, a može se uživati i u spektakularnom pogledu na nebo.
Fitness dvorana opremljena je vrhunskom opremom za vježbanje. Prostorija za masaže i kozmetičke tretmane donosi mogućnost uživanja u tretmanima koji će osvježiti tijelo i duh. Turska kupelj idealna je za osvježenje i opuštanje nakon masaže ili vježbanja.

Prostrana nevidljiva garaža za smještaj nekoliko automobila savršeno se uklapa u estetiku vile, neprimjetno se spaja s okolinom zadržavajući vizualnu ljepotu imanja. U podrumskim dijelovima vile smješteno je moćno energetsko postrojenje, uključujući i agregat za vlastitu proizvodnju struje. Kompleksan sustav električnih, klimatizacijskih, vodovodnih i grijaćih cijevi i strojeva osigurava pouzdanu opskrbu energijom za cijelo imanje pružajući energetsku neovisnost.
Vinski podrum, ukopan ispod vinograda u kojem su zasađeni trsovi sivog pinota i zelenog silvanca, posvećen je ljubiteljima vina. Opremljen je posebnim policama i držačima za boce koje omogućuju pravilno skladištenje impresivne enoteke arhivskih vina. Elegantno uređen prostor s rasvjetom koja stvara toplu atmosferu idealan je za intimno druženje uz vrhunska vina.
U podrumu se hladnom fermentacijom proizvodi oko 3500 boca Sivog Pinota i Zelenog Silvanca, koje nisu namijenjene za komercijalnu uporabu.
Poviše podruma tradicionalna je drvena klet površine stotinjak četvornih metara. Rustikalni elementi pružaju osjećaj topline i autentičnosti. Interijer je oplemenjen građevinskim materijalima preostalima nakon obnove povijesnih i spomeničkih zgrada na području Zagreba.

Prekrasni apartmani za goste opremljeni su prema najvišim standardima i pružaju vrhunski smještaj na razini hotela s pet zvjezdica. Apartmani su pažljivo dizajnirani s naglaskom na udobnost, eleganciju i luksuz.

Na imanju se, dijelom na otvorenim, a dijelom u natkrivenim prostorima, na potpuno prirodan, ekološki način, uzgajaju različite vrste sezonskog povrća.
Peradarska farma ograđeni je prostor u kojem kokoši nesilice nesu domaća jaja. Za guske i patke napravljeno je malo jezero.
Pčelinjak s desetak košnica potpuno zadovoljava potrebe imanja na kojem se pripremaju različite vrste meda, pekmeza i zimnica.
Kako bi se osigurala adekvatna briga vrtova, voćnjaka, vinograda, travnjaka i cvjetnjaka i životinja, u donjem dijelu parcele gospodarska je zgrada u kojoj su smješteni strojevi i alati potrebni za obradu i njegovanje okoliša. O besprijekornom izgledu cijelog imanja brine se stručno osposobljeno osoblje kojem je osiguran smještaj na katu zgrade površine oko 500 četvornih metara.

U neposrednoj je blizini gospodarske zgrade golf teren s dvije rupe (golf driving range), opremljen tako da se na njemu može igrati danju i noću.

Cijelo imanje izuzetno je sigurno, opremljena je sofisticiranom zaštitom protiv provala i ometanja privatnosti. Prisutnost portira u kućici na ulazu, sigurnosne kamere, alarmi, svjetlosni nadzor i elektronski sustav dojave povezan s policijskom postajom u Samoboru i zaštitarskom službom jamče sigurnost na najvećoj razini. Profesionalni psi čuvari smješteni su u zasebnom ograđenom prostoru i dio su sigurnosnog sustava imanja.

Udaljena od urbanog života, rezidencija Brdo nalazi se na idealnoj lokaciji. Zagreb se nalazi samo pola sata vožnje automobilom, do zagrebačkog aerodroma „Dr. Franjo Tuđman” potrebno je oko 25 minuta, do granice sa Slovenijom pet minuta, do središta pitoresknog gradića Samobora nekoliko minuta, do granice s Austrijom i Italijom oko sat vremena, a do Jadranskog mora manje od sat vremena.
Vilu Brdo krasi obiteljski grb. Na lenti je ispisana poruka svima koji je posjećuju: BOG TE BLAGOSLOVIO. U samom grbu iscrtani su crveno- bijeli kvadrati, simboli hrvatske nacije, dvije pčele koje simboliziraju dvostruku marljivost, učinkovitost i ustrajnost i lav koji simbolizira snagu, neustrašivost, hrabrost i odlučnost u zaštiti obiteljskih vrijednosti. Zvjezdica simbolizira vjeru u Boga, a šestar vrlinu graditelja koji vjeruje u sklad, ljepotu i idealne proporcije onoga što gradi. Crvena boja grba simbolizira snagu i velikodušnost.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913333344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent30691
Direktan link: https://regent.hr/property/samobor-jedinstvena-vila-na-zemljistu-od-27731-m2/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga