Rogoznica - Prekrasne ekskluzivne vile s pogledom na more

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rogoznica, Šibensko-kninska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 72 puta
Šifra oglasa: 5840095

Cijena:
1 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 340,00 m²

Opširnije o oglasu

U samom srcu Dalmacije, na srednjoj obali Jadrana između Šibenika i Splita u mjestu Rogoznica smjestile su se prekrasne ekskluzivne vile u nizu. Ove ekskluzivne vile s jedne strane okružuje pogled na beskrajno more s divljim dalmatinskim otocima u daljini dok ih s druge strane okružuje zelenilo puno maslinika. Raspored prekrasnih vrtnih vila odražava neusporediv suvremeni arhitektonski dizajn. Ove ekskluzivne vile sadrže luksuzan plažni objekt s privatnim ulazom na plažu i more. Plažni objekt sastoji se od nekoliko platformi koje su hedonistički opremljene za uživanje u moru i suncu te za ispijanje osvježavajućih koktela u potpunoj privatnosti. Za potpunu relaksaciju tu je i topli jacuzzi s vrhunskim pogledom.
Sa značajkom pametnog doma i najsuvremenijom tehnologijom možemo osigurati maksimalnu udobnost unutar i izvan naših vila. Vjerujemo da je luksuzan život uistinu unaprijeđen prvoklasnim pametnim rješenjima.
Vizionarski dizajn ovih ekskluzivnih vila može se upotpuniti samo lokalnim materijalima pretvorenim u najsuvremenije ručno izrađene elemente dizajna. Dizajn stavlja naglasak na očuvanje energije i visoku toplinsku učinkovitost kako bi se u vilama moglo uživati tijekom cijele godine. Dizajn ovih ekskluzivnih vila pruža funkcionalnost, udobnost i privatnost.
Nadmorska visina terena pruža prekrasan pogled na bazene ispod, more, Rogoznicu i Marinu Frapa.
Zbog nadmorske visine terena, sa svakog centimetra objekta pruža se prekrasan pogled na prekrasne bazene ispod, more, Rogoznicu i Marinu Frapa. Tlocrtna površina vila iznosi cca. 340 m2 svaki, isključujući infinity bazene od prirodnog kamena, svaki s površinom od 100 m2, terasa od 100 m2 i 40 m2 određenog prostora za roštilj.
Svoje misli možete odmoriti u bungalovu na privatnoj plaži koja se nalazi na osami ispod ovih ekskluzivnih vila, a proteže se na 1000 kvadratnih metara. Osim odmora u bungalovu ovaj zeleni i šljunčani raj nudi razne aktivnosti od vodenih sportova do vožnje s gliserom ili jahtom kojima se može pristupiti s privatnog pristaništa.


Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913333344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent25016
Direktan link: https://regent.hr/property/ekskluzivne-vile-rogoznica/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga