ROGOZNICA, PODORLJAK - Oaza mira i tradicije u Podorljaku: S

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Podorljak, Rogoznica, Šibensko-kninska

Telefon  098/979-1602, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 03.03.2024.
Oglas pregledan: 424 puta
Šifra oglasa: 5769427

Cijena:
99.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 125,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 1968
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola

Opširnije o oglasu

ROGOZNICA, PODORLJAK - Oaza mira i tradicije u Podorljaku: Stara kamena kuća s potencijalom!

Dobrodošli u Podorljak, skriveni dragulj nedaleko od Rogoznice, gdje vas očekuje prava oaza mira i tradicije. Ovo prekrasno imanje sastoji se od četiri autentična objekta, od kojih su dva kamene konobe, pružajući vam ne samo povijesni šarm, već i izvanredne mogućnosti za razvoj turističkog poslovanja ili stvaranje obiteljskog doma u prirodi.

Rogoznica je poznata po svojoj ljepoti, kristalno čistom moru i tradicionalnom mediteranskom šarmu. Podorljak, smješten nedaleko od Rogoznice, očarava svojom netaknutom prirodom i ruralnim krajolicima. Ovdje možete uživati u tišini i miru, daleko od gradske vreve, dok istovremeno imate lakoću pristupa obali Jadranskog mora i svim sadržajima koje nudi Rogoznica.

Stare kamene kuće su nevjerojatno tražene među stranim kupcima, privučeni šarmom i autentičnošću ovih tradicionalnih građevina. Imajte priliku postati vlasnikom jednog od tih dragulja i osjetite duh prošlosti dok istovremeno investirate u svoju budućnost.

Ovo imanje ima izvanredan investicijski potencijal za razvoj turističkog poslovanja, poput seoskog turizma ili iznajmljivanja smještaja, pružajući gostima priliku da uživaju u autentičnom doživljaju života na selu. Također, može poslužiti i kao obiteljska kuća u prirodi, idealna za bijeg od svakodnevnog stresa i uživanje u mirnom okruženju.

Ne propustite priliku da postanete vlasnikom ovog prekrasnog imanja u Podorljaku. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više i rezervirali svoj osobni obilazak ovog izvanrednog mjesta!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 28360

Dux Zadar
Mob: +385 98 979 1602
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-dalmacija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga