Rogoznica – Ekskluzivna vila s pogledom na more i privatnom plažom

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rogoznica, Šibensko-kninska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 72 puta
Šifra oglasa: 5840096

Cijena:
1 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 340,00 m²
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 600,00 m²

Opširnije o oglasu

Ova ekskluzivna vila nalazi se u jednoj od najljepših lokacija između Splita i Šibenika, u mjestu Rogoznica. Vila je izrađena od najkvalitetnijih materijala i dizajnerskih detalja. Prostori su pažljivo dizajnirani i planirani kako bi se osigurala funkcionalnost i estetski privlačan unutarnji i vanjski dizajn. U interijeru dominira svijetla atmosfera zahvaljujući obilju prirodne svjetlosti koja struji na podove od izbijeljene hrastovine. Rustikalna okolina pretvorena je u jedinstvenu profinjenu arhitekturu kroz zapanjujuće i originalne radove lokalnih klesara. Iz svake spavaće sobe možete uživati u spektakularnom pogledu na kristalno plavo more i sunčane otoke. Minimalistički dizajn visokokvalitetnih kupaonica i potpuno opremljene kuhinje po mjeri s aparatima Miele pružit će sve što vam treba za luksuzno življenje. Svaki kutak vile je pažljivo dizajniran i opremljen od strane najboljih arhitekata i dizajnera interijera kako bi se zadovoljili i oni najzahtjevniji.
UNUTARNJI PROSTOR
Unutarnji prostor ove vile prostire se na 340 m². Vila ima tri prostrane glavne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Svaka soba je posebno dizajnirana kako bi pružila nesmetan pogled na more. Uz to, postoji još jedna kupaonica za goste kako bi se osigurala maksimalna privatnost i komfor.
VANJSKI PROSTOR
Vanjski prostor vile prostire se na 240 m², uključujući prostranu terasu za sunčanje i opuštanje s prekrasnim pogledom na more. Uz to, tu je veliki bazen površine 100 m² za osvježenje i zabavu. Za one koji uživaju u pripremi hrane na otvorenom, tu je prostrani prostor za roštiljanje od 40 m².


Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913333344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent25107
Direktan link: https://regent.hr/property/ekskluzivna-vila-u-rogoznici/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga