Ovaj oglas je istekao!

Renovirana kuća s 2 stana, Primošten- Vadalj

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Primošten, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 45 puta
Šifra oglasa: 5847621

Cijena:
340.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 552,00 m²

Opširnije o oglasu

Renovirana kuća s 2 stana, Primošten- Vadalj
Kuća s 2 stana, Primošten- Vadalj

Samostojeća kuća ukupne stambene površine 160 m2, na parceli površine 552m2 smjestila se na atraktivnoj i mirnoj lokaciji u naselju Vadalj poviše Primoštena.
Prostire se na dvije etaže, prizemlje i prvi kat te se sastoji od dva zasebna stana.

U prizemlju se nalazi stan s dvije spavaće sobe, hodnikom, kupaonicom te open space dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom. Ispred stana nalazi se prostrana terasa sa spremištem.

Vanjskim stubištem dolazi se na prvi kat gdje se nalazi stan s 3 spavaće sobe, hodnikom, kupaonicom, kuhinjom i blagovaonicom te terasom površine 27 m2 s prekrasnim pogledom na more i otoke.

Kuća je potpuno renovirana 2020. godine i obnovljena visokokvalitetnim materijalima (nova termo izolacijska fasada, krov, PVC stolarija i prozori s griljama, dvorište popločano benkovačkim kamenom, talijanske pločice u interijeru, ograda od terasa od inox-a).

Na okućnici površine 437 m2 osigurana su 2 natkrivena parkirna mjesta, ljetna kuhinja s roštiljem te uređen vrt s autohtonim vrstama kao što su: masline, smokve, začinsko bilje i vinova loza.
Dodatna pogodnost je mogućnost izgradnje bazena u dvorištu.

Oba stana posjeduju klima uređaje, a ugrađena je i peć na pelete tako da je kuću moguće koristiti tijekom cijele godine.
Prodaje se potpuno namještena i opremljena te ne zahtijeva dodatna ulaganja.

Vadalj je malo naseljeno mjesto, samo 5 kilometara udaljeno od centra Primoštena, turističkog bisera jadranske obale. Nalazi se na 30km udaljenosti od zračne luke Split i autoceste do grada Šibenika (grada s 2 UNESCO-ova spomenika kulture).
Zbog svojih prekrasnih plaža, kristalno čistog mora te bogate povijesti i kulture, Primošten je idealan spoj tradicije i modernog luksuznog življenja.

Gradovi u blizini: Šibenik, Trogir, Split