RAŽANAC- UREĐENA KUĆA, GARAŽA, VRT! RIJETKOST NA TRŽIŠTU!

VITA NOVA NEKRETNINE D.O.O. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ražanac, Zadarska

Telefon  091/767-7657, 091/569-9347

Oglas je aktivan od 19.05.2024.
Oglas pregledan: 112 puta
Šifra oglasa: 5876904

Cijena:
455.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 160,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 1997
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 785,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Ražanac - Izvrsna prilika!
Prodaje se uređena i održavana kuća koja ne zahtijeva nikakvu adaptaciju! Fasada zgrade obnovljena je 2021. godine, a postavljene su i nove aluminijske grilje s efektom drva. Svaki prozor i balkonska vrata opremljeni su komarnicima. Terasa je opremljena tendom na električni pogon. Ograde unutar i izvan kuće izrađene su od visokokvalitetnog inoks materijala. Kod uređenja kuće korišteni su visokokvalitetni materijali.
Kamin snage 9 kW u potpunosti je funkcionalan i može grijati cijelu kuću. Osim kamina, kuća ima i centralno grijanje na lož ulje i solarne panele za toplu vodu, te klima uređaj koji ljeti efikasno rashlađuje cijelu kuću.
Kuća se sastoji od prostrane terase, moderne kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, hodnika, kupaonice, stubišta, tri spavaće sobe na katu, dodatne kupaonice i dva balkona. S balkona na prvom katu pruža se prekrasan pogled na more i Velebit. Svaka spavaća soba ima izlaz na balkon.
Okućnica je pažljivo održavana, puna zelenila i voćaka. Uz kuću dolazi i garaža koja može primiti dva automobila veličine limuzine. Tu je i ljetna kuhinja s vlastitom kupaonicom. Dodatni sadržaji uključuju vanjski tuš i ljetnu terasu ispred kuće. Prostrano dvorište pruža mogućnost da se izgradi bazen po potrebi. Do imanja nalaze se obiteljske i vikend kuće. Kuća se nalazi u mirnom dijelu mjesta, s jako malo prometa.
Vlasništvo je uredno, bez tereta. 
Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Telefon: 091/7677-657
Email: [email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga