Rab, Lopar – Zanimljiva troetažna kuća

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 68 puta
Šifra oglasa: 5840089

Cijena:
450.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Stambena površina: 192,00 m²

Opširnije o oglasu

Ova šarmantna kuća na prekrasnom otoku Rabu, smještena u malom mjestu Lopar, predstavlja savršen spoj elegancije, udobnosti i vrhunske opreme. S prostranim ukupnim stambenim prostorom od 192 m2 raspoređenim na tri etaže, pruža nevjerojatno iskustvo boravka na otoku.
Prvi kat kuće sastoji se od velikog dnevnog boravka povezanim s kuhinjom, stvarajući otvoren prostor idealan za druženje. Kupaonica na ovom katu pridonosi praktičnosti i udobnosti. Drugi kat nudi još jedan dnevni boravak s kuhinjom te izlaz na malu terasu, dok se u sklopu ovog kata nalaze i dvije prostrane spavaće sobe i još jedna kupaonica. Treći kat impresionira s dodatnim dnevnim boravkom, izlazom na uvučenu terasu, spavaćom sobom te još jednom kupaonicom.
Svaki kat kuće klimatiziran je s tri klima uređaja, a PVC-stolarija i video nadzor pružaju dodatnu sigurnost i udobnost. Okućnica vile obuhvaća 34 m2 dvorišta s bunarom i zdencem, idealnim za ugodna druženja uz roštilj, bazen ili jacuzzi. Impresivan vrt od 150 m2 opremljen je vodom i strujom, stvarajući savršeno okruženje za relaksaciju.
Dodatne pogodnosti uključuju vrtni tuš, prostrano parkiralište od 63 m2, te nevjerojatan pogled na Rajsku plažu i prirodu. Vila je udaljena samo 600 metara od Rajske plaže, omogućavajući brz pristup moru i plaži. Tehničke karakteristike uključuju internet, gradska kanalizacija, vlasnički 1/1 status, građevinsku i uporabnu dozvolu, energetski razred A i B te kategorizaciju 4*. Ova nekretnina je savršena kombinacija luksuza, privatnosti i blizine prekrasnih prirodnih ljepota otoka Raba.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385914848178
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent56123
Direktan link: https://regent.hr/property/rab-lopar-luksuzna-troetazna-vila/

Regent agencija za nekretnine

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga