Ovaj oglas trenutno nije aktivan!

Rab, Barbat- lijepa samostojeća kuća, blizina mora (cca.150 m) !

Avenue nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Barbat na Rabu, Rab, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/562-7546

Oglas pregledan: 438 puta
Šifra oglasa: 5742266

Cijena:
470.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: visoka prizemnica
Stambena površina: 195,00 m²
Broj soba: 8 i više
Tip gradnje: starogradnja
Godina izgradnje: 1984
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • dobro
Površina okućnice
  • 737,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Infrastruktura
  • djelomična
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
  • vlasnički list
Dodatno
Oprema nekretnine
  • klima uređaj

Opširnije o oglasu

Otok Rab, samostojeća visoka prizemnica s prekrasnom, prostranom okućnicom u pitoresknom mjestu Barbat. U naravi je riječ o dvije zasebne stambene jedinice (dvojne kuće) centralno smještene na pravilnoj parceli, svega stotinjak metara od mora i šetnice (povezane s gradom Rabom).
Kuća se nalazi na izuzetnoj mikrolokaciji- smještena je na kraju manje ulice a projektirana je i rađena sa posebnim šarmom i ljubavlju pa odiše nekom opušajućom energijom.
Kuće imaju odvojene ulaze, povezane su jedino preko terasa a jedna od njih je blago uvučena tako da je i dalje zadržan dojam privatnosti. Prostorije imaju visoke stropove i velike otvore pa je dojam svjetla i prozračnosti maksimalan. Na terase se izlazi iz dnevnog boravka a sa njih se vidi more.
U suterenu (podrumu) kuće smještena je konoba cca. 20-tak m2, a svaki od dva dijela kuće u prizemlju ima prostrani open space u kojem je smješten dnevni dio s kuhinjom, blagovaonicom i boravkom te izlazom na terasu kao i kupaonica s wc-om i jedna spavaća soba. Na katu se nalaze po dvije spavaće sobe i kupaonica s wc-om.
Ovako koncipirana nekretnina pogodna je ili za kupnju prijatelja ili obitelji ali i kao investicija za bavljenje turizmom.
Prostrana okućnica prirodno je "izolirana" čempresima, maslinama, ružmarinom i drugim mediteranskim biljem što dodatno naglašava privatnost i mir. Okućnica je prostrana, pogodna za osmišljavanje kvalitetnog prostora za opuštanje i druženje uz roštilj a postojeće idejno rješenje uređenja predviđa i gradnju dva bazena.
Mogućnost parkiranja 4 + automobila.
Dobra prometna povezanost; 5 minuta od trajektne luke Mišnjak.
Blizina: trgovine, pošte, banke, sportskog centra, škole, vrtića, .
Blizina kontinentalnog dijela zemlje, grada Zagreba i Slovenije čini nekretninu pogodnom za vikend odmor ili bavljenje turizmom.

Cijena nije fiksna.

Napomena: provizija za kupca iznosi 2 % + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene.