PROSTRANA VIŠESTAMBENA KUĆA NA ODLIČNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 144 puta
Šifra oglasa: 5796732

Cijena:
625.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Stambena površina: 600,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 1983
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Centralno grijanje
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Fažana je općina smještena na prekrasnom istarskom poluotoku, nedaleko od očaravajućeg Nacionalnog parka Brijuni. Sa svojom šarmantnom atmosferom, kristalno čistim morem i bogatom kulturnom baštinom, Fažana nudi ugodno utočište posjetiteljima koji traže savršen spoj opuštanja i istraživanja. Fažanski stari grad osvaja uskim uličicama, živopisnim zgradama i povijesnim znamenitostima. Prošećite šetnicom uz obalu, kojom se nižu ugodni kafići i riblji restorani, gdje možete uživati u gastronomskim delicijama regije, uključujući svježu ribu i lokalno proizvedeno maslinovo ulje i vino.

Upravo u Fažani na samo 300 m od prekrasnih plaža i slikovite obale Fažane nalazi se ova kuća u nizu sveukupne površine 600m2 koja se prostire na 4 etaže (suteren, prizemlje, 1. kat, 2. kat). Suteren se sastoji od 3 pomoćne prostorije koje uglavnom služe kao ostava, u jednoj od njih se nalazi sustav centralnog grijanja. U suterenu je centralno grijanje spojeno na radijatore, dok je na ostalim katovima spojeno na podno grijanje. U istoj prostoriji se nalazi bojler veće zapremnine koji služi za cijelu kuću. Od ostalih prostorija imamo WC koji se nalazi odmah na ulazu u suteren, prostranu kuhinju sa blagovaonom, te još jednu odvojenu blagovaonu koju je moguće prenamijeniti po želji.
U prizemlju kuće se nalazi dnevni boravak uz koji je još jedna manja prostorija koja trenutno služi kao ured. Prizemlje ima 3 prostrane spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na terasu. Od ostalih prostorija imamo WC, prostranu kupaonu sa dva umivaonika, tušem i kadom. Na ulazu je garaža koja ima mjesta za auto a nasuprot nje je izlaz u stražnje dvorište kuće koje je površine cca 100m2.
Uputimo li se vanjskim stepenicama na 1. kat tamo možemo pronaći prostranu terasu koja ima pogled na obije strane kuće. Na ulazu su dvije manje kuhinje sa blagovaonom koje dijeli pregradni zid, tako da je moguće rušenje kako bi se dobila prostrana modernija kuhinja sa već potrebnim instalacijama. Također imamo 3 prostrane spavaće sobe te manji dnevni boravak. Ukupno imamo 3 kupaone te jedan WC. U hodniku se nalaze unutarnje stepenice kojima možemo na 2. kat gdje se u potkrovlju nalaze 4 spavaće sobe. Imamo kupaonu sa tušem, kadom i dva umivaonika. U potkrovlju se također nalazi prostrana prostorija dostatne visine gdje se sada nalazi kuhinja no zbog svoje površine moguća je i prenamjena jednog dijela u krovnu terasu koja bi imala pogled na zapad.

Vlasnik prodaje kuću sa svim potrebnim namještajem te kućanskim aparatima. Kuća ima vlastita brojila za struju i vodu, te je spojena na kanalizaciju. Također posjeduje uporabnu dozvolu.

Ako gledamo u smjeru investicije ova kuća u Fažani zahtijeva određena ulaganja kako bi se postigao maksimalni potencijal. Moguće je razmotriti modernizaciju interijera, ažuriranje kuhinja i kupaonica te poboljšanje vanjskog prostora s uređenjem vrta i terasa kako bi se gostima pružilo vrhunsko iskustvo. Ova kuća kao svoje najveće prednosti ima odličnu lokaciju te veliku površinu.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!

Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga