PROSTRANA POSLOVNO-STAMBENA NEKRETNINA NA FREKVENTNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veli vrh, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 15.03.2024.
Oglas pregledan: 225 puta
Šifra oglasa: 5791129

Cijena:
799.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 620,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 1985
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.000,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u Puli, u naselju Veli Vrh, smještena je ova prostrana poslovno – stambena nekretnina ukupne površine 620 m2 i prostire se na četiri etaže. Prva etaža se nalazi u suterenu te budućem vlasniku može poslužiti za razne namjene (skladište, konoba sa prostorom za druženje, poslovni prostor). U prizemlju se nalaze dva prostrana stana za renovaciju i poslovni prostor, dok se na prvom katu nalazi dvoetažni stan sa izuzetno velikom terasom sa koje se pruža pogled na okolnu šumu I naselje. Nekretnina posjeduje tri odvojena brojila struje, opremljena je drvenom stolarijom, a obzirom na kvadraturu i cijenu po kvadatu, atraktivnu i frekventnu lokaciju, površinu predstavlja visoko potencijalnu nekretninu u smislu prostranog poslovno – stambenog objekta te prenamjenu različitih poslovnih prostora za razne djelatnosti, stambenih prostorija itd.

Ova nekretnina predstavlja veoma atraktivnu nekretninu na nezamjenjivoj lokaciji, te zbog svoje jedinstvenosti veličine stambene površine pruža budućem kupcu veliku mogućnost uživanja u istoj u smislu obiteljskog života zbog blizine centra grada Pule te svih popratnih sadržaja za život kao i predivnih plaža, te sukladno želji istog nudi mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja iste ili bilo kojom drugom djelatnošću obzirom na lokaciju, te bržem povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga