PROSTRANA KUĆA NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rakalj, Marčana, Istarska

Telefon  091/892-2492

Oglas je aktivan od 15.03.2024.
Oglas pregledan: 210 puta
Šifra oglasa: 5791131

Cijena:
301.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Stambena površina: 145,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2011
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 217,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

Grad Rakalj je smješten na obali Jadranskog mora u Hrvatskoj. Poznat po svojoj bogatoj povijesti i čarobnoj atmosferi, što ga čini jednom od najatraktivnijih destinacija za turiste i domaće posjetitelje. Ovaj prekrasan grad obiluje impozantnim povijesnim znamenitostima poput srednjovjekovnih utvrda i crkvi, koje privlače ljubitelje kulture i povijesti.

Kuća se nalazi u oazi mira, okružena borovima i maslinama. Svega 700 metara od mora te 1 km od centra Raklja. Osim same kuće, u ovoj cijeni ukljućeno je dvoriste sa garažom. Kuca se sastoji od prizemlja i prvog kata. U donjem djelu nalazi se prostrana blagavaona sa kuhinjom, jedna soba sa kupatilom, te ostava. U gornjem djelu možemo pronaći moderan dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kupatilo i balkon koja ima pogled na šumu i more. Garaža sadrži 20 kvadrata. Put od centra grada do kuće je u potpunosti asfaltiran, a isto tako put prema moru. Kuća se nalazi zadnja u nizu, međutim naselje broji samo nekoliko stanovnika, tako da ste smješteni dalje od buke. Objekt je u izvrsnom stanju, odmah useljiv. Sardži kompletnu PVC stolariju sa griljama boje oraha. Sustav grijanja i hlađenja je klima uredaj, koji se isto tako nalazi u svakoj spavačoj sobi. Na Krovu se nalaze kanalice u izvrsnom stanju.

Navedena kuća zbog svoje površine, orijentacije i odlične lokacije predstavlja veoma zanimljivu investiciju za budućeg kupca u smislu korištenja iste za obiteljski život, a isto tako i u smislu investicije za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja te osiguranom brzom povratnu uloženih sredstava..

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:

+385 91 8922 492
[email protected]
Paolo Grgorinić
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga