PROFITABILNA KUĆA SA ČETIRI APARTMANA I BAZENOM U BLIZINI MORA I KAMENJAKA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Premantura, Medulin, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 29.03.2024.
Oglas pregledan: 124 puta
Šifra oglasa: 5809585

Cijena:
1.250.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 300,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 2017
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 500,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

Općina Medulin smještena je na samom jugu istarskog Poluotoka u priobalju. Medulin, nekad ribarsko mjesto, danas je moderno turističko središte koje se u zadnjih deset godina istaknulo kao jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj što dokazuje i najveći broj ostvarenih noćenja proteklih godina.

Upravo u Premanturi, nedaleko od zaštićenog područja Kamenjak, smještena je ova prostrana apartmanska kuća sa sveukupno 4 stana/apartmana. Prostire se na dvije etaže, prizemlje i kat i na svakoj od etaža nalaze se po dva apartmana. Svaki od apartmana obuhvaća dvije spavaće sobe, kuhinju sa prostorom za ručavanje i dnevnim boravkom, kupaonicu. Stanovi u prizemlju imaju direktan izlaz na okućnicu i vrt te bazen sa sunčalištem, dok preostala dva stana na katu imaju terase i svaki je odvojen zasebnim ulazom. Stanovi su površine cca 75 m2 i opremljeni su PVC stolarijom, inverter klima uređajima za grijanje i hlađenje, a sama kuća je izolirana sa 10 cm termo fasadom. Kuća je kategorizirana i uspješno se iznajmljuje. Vanjski dio nekretnine pruža dovoljan broj parking mjesta.

Navedena villa obzirom na svoju površinu, broj apartmana, vanjski uređeni dio sa bazenom, uhodanim poslovanjem, sadržajem kao i blizini mora, Kamenjaka, centra mjesta, aerodroma i svih popratnih sadržaja neophodnih za svakodnevni život predstavlja budućem vlasniku veoma zanimljivu, izvrsnu, luksuznu, kvalitetnu, profitabilnu nekretninu kako u smislu obitejskog života višečlane obitelji isto tako i za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja te brzom povratu investicije.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385981748680
[email protected]
DEAN ŽUNIĆ
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga