Prodaje se prekrasna obiteljska kuća u Zagorju

EURODOM NEKRETNINE, obrt za poslovanje nekretninama (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trgovišće, Hrašćina, Krapinsko-zagorska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/602-118

Oglas je aktivan od 29.03.2024.
Oglas pregledan: 410 puta
Šifra oglasa: 5809654

Cijena:
110.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 154,00 m²
Broj soba: 4
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • odlično
Površina okućnice
  • 2.316,00 m²
Infrastruktura
  • potpuna
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • vrt
  • roštilj
Dodatno
Grijanje
  • plin centralno
  • drva/ugljen
Garaža
  • samostojeća garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Prodaje se prekrasna obiteljska kuća okružena zelenilom u Hrašćini, idealna za uživanje u mirnom i prirodnom okruženju. Ova prostrana kuća sastoji se od dvije etaže, pružajući udobnost i funkcionalnost za cijelu obitelj.
Na prizemlju ove kuće nalazi se dobro osmišljen prostor koji obuhvaća kupaonicu, hodnik, praktično spremište pored kuhinje koje je idealno za smočnicu, moderno opremljenu kuhinju, prostranu blagavaonicu te ugodan boravak. Kuhinja je novo opremljena, dok blagavaona odiše toplinom zahvaljujući kaminskom ogrjevu. Dnevni boravak je obilježen obiljem prirodnog svjetla, a udoban kauč čini ovaj prostor savršenim mjestom za okupljanje i druženje s obitelji i prijateljima.
Na prvom katu nalaze se tri prostrane spavaće sobe, kupaonica te balkon s prekrasnim pogledom. Svaka soba pruža udobnost i privatnost, stvarajući ugodan ambijent za odmor i opuštanje.
Ova kuća nudi i vanjski prostor za uživanje, s kaminom i predviđenim prostorom za bazen, idealnim za ljetne zabave i relaksaciju. Uz to, u sklopu kuće nalazi se garaža, dok se ispred kuće nalazi još jedna garaža, pružajući dovoljno prostora za parkiranje vozila i dodatne potrebe.
Uz kuću dolazi lijepo održavani vinograd s blagim nagibom, te alatnica, spremište i vinski podrum, pružajući mogućnost za uzgoj i proizvodnju vina za vlastite potrebe. Dvorište je ograđeno, pružajući privatnost i sigurnost.
Kuća je opremljena plinskim grijanjem, strujom, vodom i kanalizacijom.
Vlasništvo je 1/1 bez tereta. Lokacija je izvanredna, samo 300 metara udaljena od centra Hrašćine.
Ova prekrasna obiteljska kuća nudi savršenu kombinaciju udobnosti, funkcionalnosti i prirodne ljepote, čineći je idealnim domom za vašu obitelj. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove jedinstvene nekretnine. Kontaktirajte nas danas kako biste dogovorili svoj obilazak i doživjeli sve što ova kuća ima za ponuditi.

Branimir Jelić
Agent s licencom
+385 98 602 118
[email protected]
www.eurodom-nekretnine.hr


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga