Prodaja povijesne nekretnine u Novim Dvorima Klanječkim

EURODOM NEKRETNINE, obrt za poslovanje nekretninama (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Novi Dvori Klanječki, Klanjec, Krapinsko-zagorska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/602-118

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 366 puta
Šifra oglasa: 5796111

Cijena:
50.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 1.806,00 m²
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.806,00 m²

Opširnije o oglasu

Ponosno predstavljamo jedinstvenu priliku za ulazak u povijest i oblikovanje budućnosti. Na prodaju je nekadašnja zgrada upravitelja imanja, smještena u srcu Novih Dvora Klanječkih, sjeverno od žitnice i dvorca. Ova impozantna katnica s dvostrešnim krovom očarava svojom arhitekturom, koja seže unatrag u vremena prošla, te trijemom u središnjem dijelu prizemlja koji formira tri arkadna otvora.
Iako trenutno napuštena i s dijelom urušenog krova, ova zgrada odiše potencijalom. Na krajnjem istočnom dijelu primjećuju se tragovi započete obnove, otvarajući mogućnosti za transformaciju u jedinstveni dom ili poslovni prostor. Dvorište pred južnim pročeljem krase tradicionalna česma za vodu, dodajući dodatni šarm ovom izuzetnom mjestu.
Parcela koja okružuje zgradu ima lijep kvadratični oblik i blagi nagib te je ograđena, pružajući osjećaj privatnosti i sigurnosti. Zahvaljujući živoj ogradi uz cestu, ovo je mirna oaza za uživanje, idealna za one koji traže svoj čarobni kutak u miru i ugodi Hrvatskog zagorja.
Lokacija je još jedna od prednosti ove nekretnine - smještena je na manje od pola sata vožnje od Zagreba, pružajući spoj udobnosti urbanog života s ljepotom ruralnog okruženja.
Ova nekretnina nosi u sebi bogatu povijest i priču, čineći je idealnim izborom za one koji cijene povijesnu važnost i žele postati dio nečeg posebnog. Pruža puno mogućnosti za kreativne umove koji bi vratili život u ove zidine i oblikovali ih u nešto novo i inspirativno.
Ne propustite priliku postati vlasnikom ove jedinstvene nekretnine koja čeka svoj novi početak. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više i zakazali razgledavanje.

Branimir Jelić
Agent s licencom
+385 98 602 118
[email protected]
www.eurodom-nekretnine.hr


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga