Ovaj oglas je istekao!

Prodaja, kuća, Lasinja, Karlovačka cesta, Samostojeća, 112m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Lasinja, Karlovačka

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 60 puta
Šifra oglasa: 5807899

Cijena:
193.995 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 6.492,00 m²

Opširnije o oglasu

Prodaja, kuća, Lasinja, Karlovačka cesta, Samostojeća, 112m2
PRODAJA, KUĆA, LASINJA, NKP 112 m2

Prodaje se prekrasna, novouređena kuća u centru mjestu Lasinja, koja se sastoji od 2 kata. Prizemlje se sastoji od ulaznog hodnika, ostave, kupaonice sa WC-om,posebnog WC-a, spavaće sobe te kuhinje sa dnevnim boravkom i blagovaonicom. Stepeništem se penje na prvi kat kuće koji je otvorenog tipa ,uređen i pripremljen također za useljenje te se pruža izlaz na uređeni balkon.
Ispred samog ulaza u kuću nalazi se terasa,a pokraj same kuće nalaze se auto nadstrešnica, i objekt koji ima funkciju spremišta te garaže. U dvorištu,ukupne površine 903 m2 nalaze se i nova pečenjara sa roštiljem,pekom i ražnjem. Također, u sklopu vrta nalazi se ribnjak sa ukrasnim koi saranima sa svim potrebnim postrojenjem za održavanje istog. U kući,izgrađenoj 2002. godine, grijanje je predviđeno kao centralno na pelet. Prošle godine izvršena je adaptacija u vidu farbanja termo fasade, farbanja krovišta i kompletnog interijera, adaptacije podova,stolarije, ugradnje električnih automatskih ulaznih vrata; kao i pomoćnih objekata,sagrađenih 2014. godine.
Osim parcele na kojoj se prostiru objekti,u produžetku se nalazi pripadajuće zemljište ukupne površine 5500 m2. U neposrednoj blizini,obzirom se nekretnina nalazi u centru mjesta,nalaze se svi dostupni urbani sadržaji,dok također pruža apsolutan mir za stanovanje jer je odmaknuto od gužve. Mjesto Lasinja izuzetno je dobro pozicionirano ,nalazi se na svega 25 minuta vožnje do grada Zagreba,kao i do Karlovca. Vlasništvo i dokumentacija su uredni.