Ovaj oglas je istekao!

Prodaja, kuća, Gornji grad, Jurjevska , Samostojeća, 450m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gornji grad, Gornji Grad - Medveščak, Grad Zagreb

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 60 puta
Šifra oglasa: 5874105

Cijena:
1.140.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.043,00 m²

Opširnije o oglasu

Prodaja, kuća, Gornji grad, Jurjevska , Samostojeća, 450m2
PRODAJA, KUĆA, ZAGREB, CENTAR, Jurjevska- na jednoj od najprestižnijih rezidencijalnih lokacija u Zagrebu, uronjena u zelenilo između Jurjevske i Dubravkinog puta, nalazi se samostojeća kuća sa dva pomoćna objekta, bazenom, garažom, na parceli površine 1043 m2.

Primarni objekt-kuća je izgrađena 1940, ima tri etaže, u suterenu/razizemlju iste je atomsko sklonište, uz kuću je vanjski bazen, te dvije pomoćne zgrade (u funkciji ateljea ) i garaža.

Ispred kuće je njegovani vrti, a na donjoj etaži izlaz na popločanu terasu, koja se nastavlja na zelenu parcelu s voćnjakom, duž koje vode stube s izlazom na Dubravkin put.

Imanje je odmaknuto od glavne ceste, okruženo zelenim pojasom, mirom, privatnošću, a na samo nekoliko minuta pješice do Cmroka, gornjeg grada, glavnog trga, u neposrednoj blizini vrtića, škola, šoping centara, te svih bitnih sadržaja za život.

Nalazi se u zoni stambene namjene i zoni zelenila.

Na ukupnu površinu katastarskih čestica, najveći GBP je 500 m2, najveći ki 0,7, najveća visina je tri nadzemne etaže, pri čemu se treća etaža oblikuje kao potkrovlje ili uvučeni kat.

U rekonstrukciji i gradnji nove građevine umjesto postojećih GBP, ki i visina veći od propisanih mogu se zadržati, ali bez povećavanja.

Sve informacije na upit.
Preporuka!