Ovaj oglas je istekao!

Privlačke vile - Ekskluzivni Raj uz Jadransko More, vila B1

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Privlaka, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 56 puta
Šifra oglasa: 5807901

Cijena:
290.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Tip gradnje: novogradnja
Ulica: Put Bilotinjaka
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 475,00 m²

Opširnije o oglasu

Privlačke vile - Ekskluzivni Raj uz Jadransko More, vila B1
Privlačke vile - Ekskluzivni Raj uz Jadransko More, vila B1

U srcu očaravajućeg Privlake, smještenog duž obale Jadranskog mora, uzdižu se dva elegantna zdanja, spoj tradicionalnog mediteranskog šarma i modernog luksuza - Privlačke vile. Ove prekrasne kuće u nizu predstavljaju vrhunski primjer novogradnje, pružajući svojim stanarima ne samo udoban dom, već i jedinstven doživljaj života na obali.

Svaka od tri vile odiše elegancijom i sofisticiranošću. Njihovi prostrani interijeri ispunjeni su prirodnom svjetlošću, pružajući osjećaj prozračnosti i udobnosti. Svaka kuća u nizu prostire se na tri razine, pružajući svojim stanarima obilje prostora za život, opuštanje i zabavu.

Jedan od najizvanrednijih atributa ovih vila je neosporan pogled na Jadransko more koji se pruža s krovne terase svake kuće. Čarobni zalasci sunca nad horizontom, mirnoća valova i osjećaj slobode koji pruža beskrajno plavetnilo mora, samo su neki od trenutaka koje stanari mogu doživjeti iz udobnosti vlastitog doma.

Svaka od ovih vila ima i svoj privatni vrt, oaza zelenila i mira gdje stanari mogu uživati u ljepoti prirode, uz miris Mediterana koji lebdi zrakom. Uz to, svaka vila ima i privatno parkiralište, osiguravajući praktičnost i sigurnost za sve stanare.

Kad je riječ o interijeru, Privlačke vile ne razočaravaju. Prostrani dnevni boravci, kuhinje, elegantne spavaće sobe i luksuzno opremljene kupaonice samo su neki od aspekata koji čine ove vile idealnim domom. Svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi se osiguralo da stanari uživaju u maksimalnoj udobnosti i funkcionalnosti.

Privlačke vile ne samo da pružaju izvanredan dom, već i nevjerojatan način života. U blizini su prekrasne pješčane plaže, restorani s vrhunskom gastronomijom, trgovine i sve što je potrebno za uživanje u opuštenom obalnom načinu života.

Ukoliko tražite spoj luksuza, udobnosti i spektakularnog pogleda na more, Privlačke vile su pravi izbor za vas. Ovdje možete pronaći svoj mir, udobnost i sreću, živeći svaki dan kao da je pravi raj.
Udaljenost ovih vila do mora je 2 minute hodom, do Zadra 15 minuta autom, te do Nina i poznate Kraljičine plaže 6 minuta autom.

Privlaka je smještena na prostranom, ravnom poluotoku pjeskovitog tla (7 km dužine i 4 km širine) koji sa sjeveroistočne strane zatvara Ninski zaljev, a s jugozapadne Zadarski kanal. Od Nina je udaljena 2 km, a od Zadra je udaljena 18 km. Odlikuje se blagom mediteranskom klimom s 2.540 sunčanih sati godišnje.