Ovaj oglas je istekao!

Prilika za investiciju, kuća s tri stana, Višnjik, Zadar

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Stanovi, Zadar, Zadarska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 36 puta
Šifra oglasa: 5847609

Cijena:
550.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 247,00 m²

Opširnije o oglasu

Prilika za investiciju, kuća s tri stana, Višnjik, Zadar
Kuća sa tri uređena stana, 305 m2, Višnjik, Zadar

U blizini Športskog centra Višnjik smjestila se kuća sa tri uređena stana. Kuća je kompletno namještena i spremna za korištenje, odnosno turistički i najam kroz cijelu godinu.

S obzirom na kvadraturu i lokaciju, te cijenu po kvadratu predstavlja odličnu priliku za investiciju. Tri odvojena stana i pomoćni objekt, pružaju mnogo mogućnosti.

U prizemlju se nalazi dvosoban stan sa prostranim dnevnim boravkom koji izlazi na terasu površine 11 m2. Površina dnevnog boravka sa blagovaonicom i kuhinjom je 40 m2, dok je svaka spavaća soba površine 14 m2. U dvorištu se nalazi i odvojeno spremište od 5 m2.

Na katu se smjestio stan sa ukupno pet spavaćih soba (svaka cca 10 m2), odvojenim wc-om, kupaonicom, te dnevnim boravkom s blagovaonicom i kuhinjom površine 40 m2. Zbog svega što nudi, stan je idealan za veću obitelj. Iz dnevnog boravka se izlazi u loggiu površine 11 m2. Odličan raspored i prostranost čine ovaj stan odličnim za stanovanje, ali i najam kroz cijelu godinu. Ispred ulaza se nalazi zajednička terasa sa prostorom za roštilj i druženje.

Na istu terasu izlazi i jednosoban apartman sa odvojenom spavaćom sobom. Ukupna površina apartmana je 35 m2. Apartman je novouređen i spreman za korištenje.

U kući se nalazi ukupno četiri klima uređaja i jedan prijenosni, koji služe za hlađenje i grijanje. Osim toga, tijekom zime, za grijanje postoji i termo peć.

Kako se kuća već godinama uspješno iznajmljuje, u dvorištu postoji pomoćni objekt; apartman sa odvojenom ljetnom kuhinjom i dvorištem, koji su koristiti uglavnom vlasnici tijekom ljetnih mjeseci. Dvorište je natkriveno i sklonjeno od sunca, tako da ljeti predstavlja bijeg od vrućina, a zimi prostor za druženje uz vatru.

Zbog stalnog ulaganja i kvalitetnog održavanja, kuća je u odličnom stanju i spremna je za preuzimanje uhodanog posla, odnosno novi početak na jednoj od poželjnijih lokacija u Zadru.

Kvart Višnjik je odlično povezan sa svim dijelovima grada. Sve potrebno za ugodan život; supermarketi, škola, crkva, vrtići, nalazi se na udaljenosti od par metara. Osim toga, preko puta kuće nalazi se sportski centar Višnjik sa mnogobrojnim terenima, igralištima i bazenom. Do Branimirove obale i gradskog mosta, odnosno centra grada, dijeli Vas 15ak minuta lagane šetnje, kao i gradskih plaža. Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji za život, ali i kvalitetan odmor.