Prilika! Kuća u okolici Crikvenice, samo 250 metara od mora!

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Crikvenica, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/973-6012, 051/633-700

Oglas je aktivan od 07.03.2024.
Oglas pregledan: 318 puta
Šifra oglasa: 5775315

Cijena:
300.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: kuća u nizu
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 140,00 m²
Broj soba: 7
Godina izgradnje: 1962
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • roštilj

Opširnije o oglasu

Na atraktivnoj lokaciji u blizini Crikvenice, prodajemo šarmantnu kuću udaljenu svega 250 metara od obale Jadranskog mora. Ova prostrana nekretnina prostire se na tri razine – prizemlje, prvi i drugi kat, pružajući udoban i prostran životni prostor.

U prizemlju kuće smješten je prostrani dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica te izlaz na terasu i simpatično dvorište opremljeno roštiljem i dodatnim vanjskim toaletom. Ovdje ćete uživati u opuštenim trenucima s obitelji i prijateljima, uživajući u prekrasnom okruženju.

Na prvom katu nalaze se tri udobne spavaće sobe, kupaonica i hodnik, s dodatnim izlazom na balkon, idealno mjesto za opuštanje i uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem zalasku sunca.

Drugi kat ove kuće oduševit će vas sa dvije dodatne spavaće sobe, prostranim dnevnim boravkom, opremljenom kuhinjom, spremištem i dodatnim balkonom s očaravajućim pogledom na more. Ova raznovrsna struktura rasporeda omogućuje različite mogućnosti korištenja prostora prema vašim potrebama.

Kuća je detaljno renovirana 2014. godine, uključujući zamjenu krova, obnovu instalacija i namještaja. Kuća se prodaje potpuno opremljena, uključujući sve potrebne elemente za život, stvarajući idealnu priliku za kupnju po principu \"ključ u ruke\".

S obzirom na svoju izuzetnu lokaciju u neposrednoj blizini mora i povoljnu cijenu, ova nekretnina na području Crikvenice predstavlja izvrsnu priliku za kupnju i investiciju u turizmu ili kao idealno mjesto za vlastito uživanje. Neka ova kuća postane vaša oaza mira i udobnosti na predivnoj Jadranskoj obali.


SAŽETAK:
- Stambena površina: 140 m2
- 5 spavaće sobe
- 2 kupaonice
- 2 balkona
- Pogled na more
- 250 m od mora

Crikvenica je najveći grad na istoimenoj rivijeri. Mjesto je blizu raznih prometnih točaka i zračne luke, tako da je lako doći do njega.
Posebnosti Crikvenice, osim položaja, su: prekrasne plaže, ljubazni ljudi, mogućnosti izleta, gastronomija, sportske aktivnosti, znamenitosti, spomenici i bogata kulturna ponuda.
Posljednja spomenuta kultura posebice je posebna jer se u njoj tijekom ljetnih mjeseci održavaju brojni koncerti, izložbe i predstave.
Selce i Dramalj, iako znatno manji, po ljepoti nimalo ne zaostaju Crikvenici. Tamo ćete također pronaći dobar izbor aktivnosti za slobodno vrijeme i prekrasne male plaže na kojima možete uživati ​​u suncu i moru.

ID KOD AGENCIJE: HA0603

CASA DE MAR NEKRETNINE d.o.o.
Mob: +385 98 973 6012
Tel: +385 51 633 700
E-mail: [email protected]
www.casademar.com


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga