Ovaj oglas je istekao!

Prekrasna ogromna apartmanska kuća s bazenom u centru Makarske (prodaja)

Get work & home d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Makarska, Splitsko-dalmatinska

Telefon  098/932-2461

Oglas pregledan: 1922 puta
Šifra oglasa: 5178617

Cijena:
1.500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 550,00 m²
Broj soba: 8 i više

Opširnije o oglasu

Smještena u mirnom susjedstvu svega 400 m od mora ova luksuzna i profinjena moderna vila okružena zelenilom i maslinama pružiti će gostima odmor (ili stanarima stanovanje) iz snova.

Prekrasne velike staklene stijene omogućuju neprekidnu svjetlinu dnevnog sunca, kao i zanosne poglede na okolinu, prirodu i more.

Vila ima sveukupno 550 m2 stambenog prostora + građevinska dozvola za PENTHOUSE i prostire se na četiri etaže. Tako se u open space prostoru nalazi moderna i kvalitetna kuhinja s otokom, blagovaona i veliki dnevni boravak dovoljan za druženje s prijateljima i obitelji.
Kompletan prostor ima direktan pristup vanjskoj natkrivenoj terasi i vrtu s roštiljem kao idealno mjesto tijekom ljetnih mjeseci.

Villa je opremljena s 12 spavaćih soba , svaka sa svojom kupaonicom. Dvije imaju izlaz na veću zajedničku terasu, a druge dvije svaka vlastitu manju terasu. Sa svih terasa se pruža pogled na okolinu, prirodu ili more. Sobe su prostrane i ugodne.

Dodatno, vila ima i vlastiti zasebni apartman s kuhinjom, dnevnim boravkom, igraonicom i vanjskim ulazom.
Materijali koji su korišteni prilikom gradnje, a kasnije i kod uređenja nekretnine su visoke kvalitete što se od ovakve vile i očekuje. Postavljena je i ALU stolarija s 3 komore, što predstavlja dodatno osiguranje energetske učinkovitosti.

U vrtu vile smjestila se osim prekrasnog velikog osvjetljenog bazena i ljetna kuhinja. Dvorište je uređeno, ograđeno te su i postavljene prekrasne staze, o velikom travnjaku brine se automatski sustav navodnjavanja, a osigurano je i dovoljno parking prostora za 4 automobila.
Vila je opremljena i modernom LED rasvjetom za poseban ugođaj tijekom večernjih sati, pa se tako i kompletno dvorište osvjetljuje, a poseban dio pažnje ukrasti će vam osvjetljena drva maslina i mandarina.
Lokacija je mirna i sigurna te idealna za odmor ili siguran i miran boravak tijekom cijele godine, sadržaj poput trgovina, cafe-barova, restorana, plaža i tome slično su udaljeni svega nekoliko minuta hoda.

Makarska centar - 500 metara
Split zračna luka 60 km
NP Krka - 78 km
Dubrovnik 150 km

Za razgledavanje ovog objekta nazovite: +385 98 9322461 (Whats up/ Viber) Vlasnik agencije Mario
Agencija Get Home
Šifra objekta: 4