Prekrasna novouređena vila s 6 apartmana i bazenom, 300m od mora

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas je aktivan od 08.10.2022.
Oglas pregledan: 1042 puta
Šifra oglasa: 5081929

Cijena:
1.500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 445,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 2017
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 561,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Na odličnoj lokaciji u Medulinu, 300m zračne linije od mora, a u neposrednoj blizini trgovina, vrtića, škole, banke i drugih bitnih sadržaja, nalazi se ova prekrasna luksuzna vila sa 6 apartmana i bazenom. Vila ima neto površinu od 445 m2, smještena na parceli od 561 m2, gdje jse nalazi bazen od 32 m2, sunčalište i roštilj koji su na raspolaganju svim gostima. Apartmani se prostiru kroz prizemlje, prvi i drugi kat,, a ukupan kapacitet vile je 26 osoba.
Prizemlje: Apartman veličine 55 m2 koji se sastoji od kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom s izlazom na terasu gdje se nalazi bazen, roštilj i sunčalište, dvije spavaće sobe i kupaonica.Apartman veličine 45 m2 koji se sastoji od kuhinje i dnevnog boravka s izlazom na terasu pored bazena, spavaće sobe i kupaonice.
1.kat: Apartman veličine 55m2 koji se sastoji od: kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom s izlazom na terasu, kupaonice i jedne spavaće sobe. Apartman veličine 56 m2 koji se sastoji od kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, s izlazom na balkon, kupaonice i jedne spavaće sobe.
2.kat: Apartman veličine 55m2 s pogledom na more sastoji se od: kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom s izlazom na terasu s koje se pruža pogled na more, vrt i cijeli Medulin, jednom spavaćom sobom iz koje se također pruža pogled na more, kupaonice. Apartman veličine 55 m2 koji se sastoji od: kupaonice, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom s izlazom na terasu s koje se pruža pogled na bazen i vrt, jedne spavaće sobe.
Svi apartmani su klimatizirani, imaju vlastitu kupaonicu, kompletno opremljenu kuhinju, pogled na bazen, a neki pogled na more.
Cijela vila odnosno svaki stan ima mogućnost kompletnog zamračenja po danu što omogućuje ugrađeni sistemi na PVC stolariji.Nekretnina se nalazi 1 km od arheološkog parka Vižula, a za 15 minuta laganog hoda dolazi se do mora i prekrasnih plaža. Mjesto je poznato po prekrasnim pješčanim, šljunčanim i stjenovitim plažama, a najpoznatija je pješčana plaža Bijeca koja se proteže duž obale više od 1km. Osim prekrasnih plaža Medulin kao moderno turističko središte poznato je po brojnim sportskim manifestacijama tijekom cijele godine, te nudi mogućnost raznih izleta. Parkiralište unutar objekta za 6 automobila. Nekretnina vrijedna pažnje!
Vila je 2018.godine dobila prestižnu nagradu za najbolji objekt u Istarskoj županiji.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga