Prekrasna moderna vila s bazenom, Primošten

Bonum nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Primošten, Šibensko-kninska

Telefon  095/750-5763, 022/644-555

Oglas je aktivan od 12.10.2023.
Oglas pregledan: 418 puta
Šifra oglasa: 5483964

Cijena:
940.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 204,00 m²
Broj soba: 6
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 570,00 m²
Dozvole
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

Počnite sanjati o vašem savršenom domu uz ovu prostranu i modernu vilu u početnoj fazi izgradnje, smještenu na mirnoj lokaciji u Primoštenu. Ova prekrasna vila se proteže na parceli od otprilike 570 m2, udaljena samo 300 m od obale i manje od kilometra od centra mjesta.

Vila će se sastojati od dvije etaže, pružajući sve što vam je potrebno za luksuzan život uz more. U prizemlju, osim prostrane garaže, nalazit će se strojarnica, wellness, te moderno uređena kuhinja s blagovaonicom i prostranim dnevnim boravkom. Za ljetne radosti i opuštanje, dvorište će biti opremljeno ljetnom kuhinjom i bazenom.

Unutrašnjim stubištem se penjete na gornji kat gdje se nalaze četiri svijetle spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i garderobom, te spremište i hodnik. Glavna spavaća soba će imati izlaz na prekrasnu nenatkrivenu terasu površine 22 m2 s prekrasnim pogledom na more.

Kvaliteta gradnje i opreme su ključne značajke ove vile. Koristeći samo najkvalitetnije materijale, poput porotherm opeke i fasade od stiropora, te PVC stolarije s podizno-kliznim stjenkama, osiguravamo dugotrajnost i izdržljivost. Uz to, vila će imati podno grijanje putem dizalice topline, odvojen sustav hlađenja, solarnu panele za toplu vodu te punionicu za električne automobile u garaži.

S obzirom na trenutnu fazu izgradnje, postoji mogućnost izmjene materijala i opreme prema vašim željama i uz nadoplatu, kako bi se prilagodili vašim individualnim preferencijama.

Ova prekrasna vila, koja će biti dovršena do ljeta 2025. godine, pružit će vam ne samo luksuzan život uz more, već i izvrstnu investiciju za budućnost. Ne propustite priliku ostvariti svoje snove i rezervirati svoj komad raja već danas!

ID KOD AGENCIJE: 699

Bonum nekretnine
Mob: 095 750 5763
Tel: 022 644 555
E-mail: [email protected]
www.bonum-nekretnine.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga