PREDIVNA OBITELJSKA KUĆA SA BAZENOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Škurinje, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 09.04.2024.
Oglas pregledan: 219 puta
Šifra oglasa: 5822890

Cijena:
580.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 240,00 m²
Broj soba: 3
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.100,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Centralno grijanje
  • Peć na lož ulje
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

GradRijeka, treći je po veličini grad u Hrvatskoj, smješten u Kvarnerskom zaljevu, najveća hrvatska luka i sjedište Primorsko-goranske županije. Nekad najpoznatiji industrijski i lučki grad, danas je moderni studentski grad s bogatom industrijskom baštinom, novom lukom.

U naseljuŠkurinjeprodajemo prelijepu samostojeću kuću sa bazenom. Ova predivna kuća prostire se na dvije etaže s ukupnom površinom od 240 m2 na okućnici od 1100 m2.

Na prvoj etaži nalazi se stan u roh- bau verziji, raspoređen kao spavća soba, kuhinja i blagovana te dnevni boravak sa izlazom na terasu. U prizemlju je još prostor za sustav centralnog grijanja i garaža. Na katu kuće je prostrani dvoetažni stan, dnevni boravak povezan s kuhinjom i blagovaonicom, pružajući udoban i funkcionalan prostor za obiteljsko okupljanje. Dvije spavaće sobe, dvije kupaone, galerija koncepirana kao radna soba. Iz blagovaone se pruža izlaz na prekrasnu vanjsku terasu s okućnicom, savršenu za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem opuštanju. Kuću okružuje prekrasna uređena okućnica na kojoj je bazen, sunčalište i natkrivena vrtna kućica sa roštiljem

Sve ovo čini ovu kuću idealnim domom za udoban i luksuzan život, savršen za obitelji ili one koji traže miran i elegantan dom. Navedena nekretnina zbog svoje lokacije, blizine centra grada Rijeke, i ostalih popratnih sadržaja poput trgovina, škole, vrtića, i ostalog, predstavlja ugodan obiteljski život za buduće kupce.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga