PREDIVNA NOVOSAGRAĐENA KUĆA SA BAZENOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Labin, Istarska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 25.04.2024.
Oglas pregledan: 96 puta
Šifra oglasa: 5847930

Cijena:
570.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 188,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.011,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

U istočnom dijelu Istre, na svega tri kilometra od mora, smjestio se srednjovjekovni gradićLabin,grad bogate povijesti i kulturnog naslijeđa, danas grad galerija i umjetnika koji ovdje stvaraju i borave tijekom cijele godine. U podnožnju smjestio se Rabac, idealno mjestoako cijenite netaknutu prirodu, biserno bijele plaže i kristalno plavo more.

Upravo nedaleko samog Grada Labina prodajemo novosagrađenu prizemnicu od 188 m2 stambenog prostora na parceli od 1011m2. Smještena je u idiličnom selu u okruženju kuća za odmor okružena netaknom prirodom nedaleko samog centra Labina. Ova elegantna prizemnica ima 188 m2 stambenog prostora s time da pruža maksimum ugodnosti u svakodnevnom korištenju prostora jedne obiteljske kuće.Unutarnji prostor vrhunski je opremljen sastoji se od prostrane zone koja ujedinjuje kuhinju, prostranu blagovaonicu i dnevni boravak koji je staklenim stijenama povezan s vanjskim prostorom. Iz prostranog dnevnog boravku možete uživati u pogledu na prekrasan bazen kao i vanjski prostor najmenjen opuštanju. Kuća ima tri prostrane spavaće sobe svaka sa vlastitom kupaonom, te toalet za goste.Grijanje i hlađenje u kući uređeno je kaminom u dnevnoj sobi, klima uređajima i dizalicima topline. Kuća se prodaje potpuno dovršena, sa namještajem.

Naša je preporuka ljubiteljima modernih prizemnica i života na jednoj etaži. Ova očaravajuća kuća s bazenom predstavlja savršeno mjesto za uživanje u luksuznom odmoru u Istri, nudeći spoj elegancije, udobnosti i privatnosti u prekrasnom okruženju. Navedena samostojeća prizemnica zbog svoje lokacije, površine i kvalitete predstavlja veoma zanimljivu nekretninu za budućeg kupca da li za uživanje u istoj u smislu korištenja za ugodan obiteljski život ili za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja i ostvarenju veoma brzog povrata uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga