PREDIVNA KUĆA S BAZENOM NA TRAŽENOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kavran, Marčana, Istarska

Telefon  098/323-390

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 152 puta
Šifra oglasa: 5796632

Cijena:
332.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 224,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 250,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

Sa svojim prirodnim ljepotama i toplom mediteranskom klimom kao i srdačnim te pristupačnim domicilnim stanovništvom Istarska županija može se pohvaliti titulom jedne od najpogodnijih regija za život. U Istri, na jugoistočnom dijelu priobalja, smjestila se Općina Marčana sa svojih 36 kilometara obale koja kroz godine u godinu sve više ulaže u svoju infrastrukturu i sadržaj te postaje sve zanimljivija ulagačima. Idealna je destinacija, daleko od prenapućenih turističkih središta i ljetne vreve.

Upravo u sastavu općine Marčana 9 km jugoistočno smješteno je naselje Kavran u kojemu se nalazi ova predivna kuća sa bazenom.Kuća se sastoji od prizemlja i prvog kata sveukupne površine: 224 m2. U prizemlju se nalazi vešeraj te tri spavaće sobe koja svaka od njih ima svoju vlastitu kupaonicu. Sobe imaju velike staklene stijene kako bi što više sunčeve svjetlosti moglo doprijeti u prostor. Iz soba se izlazi na sunčalište i predivni bazen.
Unutarnje kao i vanjske stepenice vode na prvi kat gdje se nalazi blagavaona sa kuhinjom i dnevnim boravkom te špajzom u natkrivenom prostoru te prostranom terasom na kojoj se nalazi etui, blagavaona sa vanjskom kuhinjom iz koje se pruža predivan pogled na more i zelenilo.

Na potpuno ograđenom dvorištu nalazi se bazen površine od 24 m2, prostor za sunčalište, i odmor.Kuća posjeduje tri parkirna mjesta do kuće.

Cijena izražena u oglasu podrazumijeva gradnju kuće do roh bau faze. Postoji i mogućnost kupnje kuće po principu "ključ u ruke" u kojemu se cijena može naknadno ugovoriti. Provjereni Investitor ima već veliki broj uspješnih projekata u okolici.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+38598323390
[email protected]
Masimo Prodan
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga