PREDIVAN PROJEKT VILA U SREDIŠNJOJ ISTRI ODLIČNA INVESTICIJA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rovinj, Istarska

Telefon  099/863-0642

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 207 puta
Šifra oglasa: 5796618

Cijena:
570.650 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 3,87 m²
Broj soba: 6
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Lokacija ovog projekta smještena je u centralnom dijelu Istre, točnije Kaščerga mijesto povrh jezera Butoniga, koje je izvor pitke vode za cijelu Istru i koje ima velike mogućnosti iskorištavanja svih potencijala tog kraja.

Projekt možemo nazvati utočište u mirnoj prirodi: Tri moderne vile s bazenom, prostranim dnevnim boravkom i luksuznim spavaćim sobama

Opis projekta: Zamislite oazu mira smještenu u srcu prirode, gdje se moderni luksuz neprimjetno stapa s mirnim okruženjem. Ovaj vizionarski projekt predstavlja dizajn i izgradnju tri izuzetne moderne vile, od kojih je svaka svjedočanstvo suvremenog življenja skladno integriranog s ljepotom prirodnog svijeta.

Lokacija: Ove tri moderne vile bit će smještene u idiličnom prirodnom okruženju Kaščerge, pružajući pogled koji oduzima dah i duboku povezanost s okolnim okolišem. Lokacija osigurava privatnost i osjećaj izoliranosti, a istovremeno je lako dostupna.

Arhitektonski dizajn: Vile će imati vrhunski arhitektonski dizajn koji kombinira elegantnu, minimalističku estetiku s toplinom prirodnih materijala. Čiste linije, veliki prozori i otvoreni prostori bit će zaštitni znak ovih struktura, stvarajući neprimjetan prijelaz između unutarnjeg i vanjskog života.

Prizemlje: Prizemlje svake vile bit će utočište za druženje i opuštanje. Sadržat će prostrani dnevni boravak i kuhinju otvorenog koncepta opremljenu najnovijim sadržajima. Velika staklena vrata i prozori pružit će panoramski pogled na bujnu okolicu dok će prirodno svjetlo preplaviti unutrašnjost.

Vanjski prostor: Vile će imati zapanjujući vanjski prostor zajedno s pjenušavim bazenom. Bazen će biti savršeno mjesto za opuštanje, upijanje sunca i uživanje u umirujućim zvukovima prirode.

Prvi kat: Penjući se na prvi kat, stanari i gosti pronaći će kolekciju luksuznih spavaćih soba. Svaka će spavaća soba biti dizajnirana za udobnost i mir, pružajući zapanjujući pogled na krajolik. Privatne kupaonice i dovoljno ormara osigurat će udobnost i privatnost za stanare.

Prirodna integracija: Arhitektonski dizajn će se usredotočiti na očuvanje prirodnog okoliša, koristeći održive materijale i energetski učinkovite tehnologije. Uređenje krajolika bit će pažljivo isplanirano kako bi nadopunilo okolinu, stvarajući besprijekoran spoj arhitekture i prirode.

Sadržaji: Osim osnovnih stvari, ove moderne vile imat će vrhunske sadržaje kao što su sustavi pametne kuće, kontrola klime i sigurnosne mjere kako bi se osiguralo ugodno i sigurno životno iskustvo.

Prilagodba: Kupci će imati priliku prilagoditi svoje vile svojim jedinstvenim preferencijama, dopuštajući osobne detalje i završnu obradu po narudžbi.

Zajednica: Projekt predviđa malu, ekskluzivnu zajednicu koja cijeni duboku povezanost s prirodom i moderan, luksuzan stil života. Stanari će dijeliti pristup zajedničkim prostorima i rekreacijskim sadržajima uz očuvanje svoje privatnosti. Ovaj projekt za tri moderne vile u prirodi dokaz je sklada koji se može postići između modernog življenja i prirodnog svijeta. Nudi jedinstvenu priliku za pojedince koji traže utočište koje kombinira suvremenu udobnost s mirom prirode. Bilo da su primarna rezidencija, mjesto za odmor ili odlučite iznajmljivati privlačeći turiste koji žele istražiti čarobnu Istru, ove vile obećavaju životni stil koji obuhvaća najbolje od oba svijeta.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385998630642
[email protected]
MITJA KANJIR
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga