Poslovni prostor: Ilok, ugostiteljski, 917,14 m2 (prodaja)

HRVATSKA BANKA ZA OBNOVU I RAZVITAK (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ilok, Vukovarsko-srijemska (Pogledaj na karti)

Telefon  01/4591-666

Oglas je aktivan od 13.12.2023.
Oglas pregledan: 1756 puta
Šifra oglasa: 5085832

Cijena:
306.161 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: poslovno-stambena zgrada
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 917,14 m²
Broj soba: 8 i više
Tip gradnje: starogradnja
Ulica: Julija Benešića
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • potrebna adaptacija
Infrastruktura
  • djelomična
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • lokacijska dozvola
  • vlasnički list
Dodatno
Garaža
  • javni parking
Blizina
  • autobus
  • jezero, more ili rijeka
  • park ili šuma

Opširnije o oglasu

Predmetna nekretnina predstavlja poslovni objekt ugostiteljskog karakteras, u naravi kino-bar sa hostelom. Objekt je izveden na 4 etaže (Po+Pr+1+Pot) uk. površine 917,14 m2 NKP i koji čine ulazni prostor u prizemlju sa pratećim ugostiteljskim prostorima, sanitarnim čvorom i kino-bar dvoranom. U prizemlju se nalazi stubište koje vodi u podrum, te na kat i potkrovlje objekta koji predstavljaju hostela sa 10 soba i sanitarnim čvorovima.
Objekt je građen prije 1968. godine i adaptiran krajem 1990tih i oko 2010. godine u svoje konačno stanje kako je to vidljivo na fotografijama. Lokacija je komunalno opremljena sustavom vodovoda i kanalizacije, sustav opskrbe plinom, te na sustav opskrbe električnom energijom. Objekt je slobodan od stvari i osoba i u vl. HBOR-a 1/1. Objekt nije u funkciji.

Jamčevina za ozbiljnost ponude iznosi 30.616,10 eura. Podatke za uplatu jamčevine i poziv na broj dostavit će se na upit.

Povrat jamčevine
Ponuditeljima koji ne uspiju kupiti predmetnu nekretninu jer njihova ponuda nije prihvaćena ili je HBOR odustao od prodaje, jamčevina za ozbiljnost ponude će se beskamatno vratiti u roku od 30 (trideset) radnih dana od obavijesti ponuditelju o odbijanju ponude ili odustajanju HBOR-a od prodaje nekretnine.

Ponuditelji su slobodni dostaviti HBOR-u svoju ponudu za kupnju/zakup nekretnine. O donesenoj odluci u pogledu prihvaćanja njihove ponude biti će obaviješteni u najkraćem mogućem vremenu.
Ponuda mora sadržavati: visinu ponuđene cijene, način, rokove i osiguranje plaćanja, podatke o ponuditelju i sl.
Prodaja se vrši prema načelu 'viđeno-kupljeno' što isključuje naknadne prigovore kupca.
Ponuditelj čije će ponuda biti prihvaćena dužan je u roku od 15 dana od primitka obavijesti o prihvaćanju ponude sklopiti kupoprodajni ugovor s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak. Porez na promet nekretnina i troškove uknjižbe snosi kupac.
Ponuda se može dostaviti elektroničkom poštom, poštom ili osobnom dostavom u zatvorenoj omotnici na adresu: Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Direkcija održavanja i stjecanja imovine, Strossmayerov trg 9, 10000 Zagreb sa naznakom PONUDA ZA KUPNJU/ZAKUP NEKRETNINE.

HBOR ima pravo temeljem ocjene prihvatljivosti ponude (ponuđena cijena, način plaćanja, jamstvo-osiguranje plaćanja, bonitet ponuditelja) prihvatiti ili odbiti svaku ponudu.

Kontakt email adresa je nekretnine(at)hbor.hr.
Kod poziva na kontakt telefon tražiti spajanje na prodaju nekretnina.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga