Poslovni prostor: Ilok, ugostiteljski, 917,14 m2 (prodaja)

HRVATSKA BANKA ZA OBNOVU I RAZVITAK (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ilok, Vukovarsko-srijemska (Pogledaj na karti)

Telefon  01/4591-666

Oglas je aktivan od 08.02.2023.
Oglas pregledan: 1284 puta
Šifra oglasa: 5085832

Cijena:
306.161 €
2.306.770,05 kn

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: poslovno-stambena zgrada
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 917,14 m²
Broj soba: 8 i više
Tip gradnje: starogradnja
Ulica: Julija Benešića
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • potrebna adaptacija
Infrastruktura
  • djelomična
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • lokacijska dozvola
  • vlasnički list
Dodatno
Garaža
  • javni parking
Blizina
  • autobus
  • jezero, more ili rijeka
  • park ili šuma

Opširnije o oglasu

Predmetna nekretnina predstavlja poslovni objekt ugostiteljskog karakteras, u naravi kino-bar sa hostelom. Objekt je izveden na 4 etaže (Po+Pr+1+Pot) uk. površine 917,14 m2 NKP i koji čine ulazni prostor u prizemlju sa pratećim ugostiteljskim prostorima, sanitarnim čvorom i kino-bar dvoranom. U prizemlju se nalazi stubište koje vodi u podrum, te na kat i potkrovlje objekta koji predstavljaju hostela sa 10 soba i sanitarnim čvorovima.
Objekt je građen prije 1968. godine i adaptiran krajem 1990tih i oko 2010. godine u svoje konačno stanje kako je to vidljivo na fotografijama. Lokacija je komunalno opremljena sustavom vodovoda i kanalizacije, sustav opskrbe plinom, te na sustav opskrbe električnom energijom. Objekt je slobodan od stvari i osoba i u vl. HBOR-a 1/1. Objekt nije u funkciji.

Jamčevina za ozbiljnost ponude iznosi 30.616,10 eura i uplaćuje se prilikom slanja ponude za kupnju na račun HBOR-a broj IBAN HR4623900011101354600, poziv na broj: HR00 42129 -24390
Povrat jamčevine
Kupcima koji ne uspiju kupiti predmetnu nekretninu jer njihova ponuda nije prihvaćena ili je HBOR odustao od prodaje, jamčevina za ozbiljnost ponude će se beskamatno vratiti u roku od 30 (trideset) radnih dana od primitka jamčevine na račun HBOR-a.

Ponuditelji su slobodni dostaviti HBOR-u svoju ponudu za kupnju/zakup nekretnine. O donesenoj odluci u pogledu prihvaćanja njihove ponude biti će obaviješteni u najkraćem mogućem vremenu.
Ponuda mora sadržavati: visinu ponuđene cijene, način, rokove i osiguranje plaćanja, podatke o ponuditelju i sl.
Prodaja se vrši prema načelu 'viđeno-kupljeno' što isključuje naknadne prigovore kupca.
Ponuditelj čije će ponuda biti prihvaćena dužan je u roku od 15 dana od primitka obavijesti o prihvaćanju ponude sklopiti kupoprodajni ugovor s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak. Porez na promet nekretnina i troškove uknjižbe snosi kupac.
Ponuda se može dostaviti elektroničkom poštom, poštom ili osobnom dostavom u zatvorenoj omotnici na adresu: Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Direkcija održavanja i stjecanja imovine, Strossmayerov trg 9, 10000 Zagreb sa naznakom PONUDA ZA KUPNJU/ZAKUP NEKRETNINE.

HBOR ima pravo temeljem ocjene prihvatljivosti ponude (ponuđena cijena, način plaćanja, jamstvo-osiguranje plaćanja, bonitet ponuditelja) prihvatiti ili odbiti svaku ponudu.

Kontakt email adresa je nekretnine(at)hbor.hr.
Kod poziva na kontakt telefon tražiti spajanje na prodaju nekretnina.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga