Poreč okolica, vila sa bazenom na mirnoj lokaciji

R4 INVEST d.o.o., spectrum-realestate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  091/955-9811

Oglas je aktivan od 29.03.2024.
Oglas pregledan: 156 puta
Šifra oglasa: 5809591

Cijena:
450.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 135,30 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 454,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Istra, Poreč okolica

Prodaje se nova vila sa bazenom na mirnoj lokaciji nedaleko od Poreča.

Villa se proteže kroz prizemlje i kat, a površina vile iznosi 135.3 m2. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, spavaća soba, kupaonica, hodnik, tehnička soba i natkrivena terasa. U dnevnom boravku i blagovaonici postavljene su staklene stijene što dodatno otvara prostor i izlaže ga prirodnoj svjetlosti. Iz dnevnog boravka se izlazi na natkrivenu terasu. Terasa je idealna za uživanje i opuštanje. Stepenicama se dolazi do kata gdje se nalazi hodnik, 2 spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom i balkon. Sa vile se pruža otvoreni pogled na zeleni i lijepi istarski krajolik. Vila se grije putem klima uređaja.
Okućnica vile je prostrana i ispunjena zelenilom. U sklopu okućnice se nalazi grijani bazen. Pored bazena se nalazi prostor za sunčalište i vanjski tuš. U dvorištu se nalazi i prostor za nekoliko parkirnih mjesta.

Vila se prodaje u fazi ključ u ruke (gotovi podovi i sanitarije, bez namještaja). S obzirom da je vila u izgradnji budući vlasnik trenutno ima mogućnost preinaka te može birati želi li vilu sa namještajem uz nadoplatu.

Vila se nalazi u malom i mirnom mjestu udaljenom 15 km od centra Poreča i Rovinja te lijepih i uređenih plaža. Limski kanal je udaljen 5 km. U blizini vile se nalaze brojne poznate vinarije, restorani, agroturizmi, kafići, šetnice, biciklističke staze i razni drugi sadržaji.

S obzirom da se radi o vili sa bazenom na mirnoj lokaciji, vila je idealna za sve ljubitelje lijepe istarske prirode i za ljude željne mira koji žele biti daleko o gradske gužve. Vila se može koristiti za turističke svrhe, odmor, ali i za cjelogodišnje stanovanje.


ID KOD AGENCIJE: 29

Davide Malinarich
Mob: +385 91 955 9811
E-mail: [email protected]
www.spectrum-realestate.eu

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga