Poreč okolica, obnovljena autohtona istarska kuća sa 3 stana

INVESTA d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  052/330-033, 091/506-0500

Oglas je aktivan od 14.09.2023.
Oglas pregledan: 472 puta
Šifra oglasa: 5424779

Cijena:
495.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: kamena kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 405,00 m²
Broj soba: 6
Godina izgradnje: 1852
Energetski certifikat: U izradi
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Svega 9 km od centra grada Poreča prodaje se ova obnovljena autohtona istarska kuća. Kuća datira iz 1852. godine te je u potpunosti obnovljena 2016. 
Proteže se na tri etaže te ima tri stambene jedinice sa ukupno 405 m2 stambenog prostora te dvije terase od 70 m2 i 89 m2 okućnice.
 
Prizemlje se trenutno koristi kao galerija u kojoj su izloženi antikviteti, a sastoji se od predivne kamene volte koja je ujedno i ulaz, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, kupatila i jedne spavaće sobe.
U prizemlju se također nalazi još jedna prostorija koja može poslužiti za razne namjene.
Vanjskim kamenim stepenicama dolazi se na prvi kat gdje je smještena prekrasna natkrivena terasa ograđena kamenim zidom i kamenim ertama što joj daje poseban štih. U nastavku se smjestio hodnik, prostrani dnevni boravak, kuhinja sa blagovaonicom, tri spavaće sobe te dva kupatila.
Unutarnjim drvenim stepeništem dolazi se na drugi kat gdje se nalazi treći stan koji se sastoji od vrlo prostranog dnevnog boravka, moderno opremljene kuhinje i blagovaonice, dvije spavaće sobe i dva kupatila te prostrane terase sa pogledom na more.
Kuća je klimatizirana, a grijanje se vrši putem peći na drva, djelomično putem podnog grijanja te su postavljeni i IR paneli. Vanjska stolarija je drvena od ariša.
Spojena je na kanalizacijsku mrežu te joj pripadaju i tri parkirna mjesta.
 
Iza kuće se nalazi ograđena okućnica u kojoj se smjestila predivna kamena kućica koja može poslužiti kao ljetna kuhinja ili taverna sa prostorom za roštiljanje i zonom koja pruža maksimalnu privatnost .
 
Vlasnik je uložio mnogo truda, ljubavi i vremena kako bi prostor učinio funkcionalnim i istovremeno spojio moderno i rustikalno, pazeći na svaki detalj.
Prodaje se opremljena kao što je vidljivo na slikama.
 
Za detalje molimo nazvati broj +385981927301 ili poslati e-mail na [email protected]
 
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga