Poreč, moderna vila sa bazenom

R4 INVEST d.o.o., spectrum-realestate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  091/955-9811

Oglas je aktivan od 20.04.2024.
Oglas pregledan: 84 puta
Šifra oglasa: 5842813

Cijena:
850.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 217,45 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.200,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

Istra, Poreč

Prodaje se moderna vila u Poreču.

Vila se proteže kroz prizemlje i kat, a površina vile iznosi 217.45 m2. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, natkriveni ulaz, ulazni hodnik, garderoba, wc, tehnička soba i natkrivena terasa. Na natkrivenu terasu se dolazi iz blagovaonice, a terasa je idealna za uživanje na zraku u toplim ljetnim mjesecima. Stepenicama se dolazi na kat gdje se nalazi spavaći dio kuće. Na katu se nalazi hodnik, 4 spavaće soba svaka sa svojom kupaonicom i prostrane terase. 2 spavaće sobe imaju izlaz na terasu.
Vila se grije putem klima uređaja i podnog grijanja, a voda se grije putem solarnih panela. Također, napravljena je priprema za fotonaponske panele. U izgradnji su korišteni kvalitetni materijali. S obzirom na jako dobar raspored prostorija, vila zaista pruža komfor i udobnost. Dizajn vile je moderan sa elementima kamena. Vilu također karakteriziraju velike staklene stijene koje daju prostoru dodatnu prirodnu svjetlost.
Okućnica je lijepo uređena, a pored vile se nalazi bazen sa sunčalištem. Jedan dio okućnice je ispunjen zelenim travnjakom za kojeg je napravljen sustav navodnjavanja. U sklopu okućnice nalazi se i prostor za parking.

Vila se prodaje u fazi ključ u ruke (završeni podovi i sanitarije, bez namještaja).

Vila se nalazi na traženoj lokaciji udaljenoj svega 2 km od centra Poreča te lijepih porečkih plaža. U blizini vile se nalaze restorani, kafići, trgovine, park, igralište, šetnice, biciklističke staze i razni drugi sadržaji. U dvorište se ulazi kroz automatizirana dvorišna vrata.

S obzirom da se radi o novoizgrađenoj moderno dizajniranoj vili sa bazenom na traženoj lokaciji, vila je idealna za svakog ljubitelja moderne arhitekture željnog odmora i uživanja.

ID KOD AGENCIJE: 76

Davide Malinarich
Mob: +385 91 955 9811
E-mail: [email protected]
www.spectrum-realestate.eu

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga