Pobri - Opatija, glavna veća kuća i manja sporedna kuća kao cjelina...

HABITAT real estate d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pobri, Opatija - Okolica, Primorsko-goranska

Telefon  099/163-6717

Oglas je aktivan od 17.04.2024.
Oglas pregledan: 104 puta
Šifra oglasa: 5837528

Cijena:
690.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 375,00 m²
Broj soba: 7
Energetski certifikat: B
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 465,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 1
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

Pobri - Opatija, dvojna kuća kao glavna na koju otpada nekih netto korisne površine 281 m2 i manja iza nje kao sveobuhvatna cjelina, prodaju se.
Kuća se sastoji iz suterena na koji otpada 80 m2 netto korisne površine, gdje su smješteni garaža s ostalim podrumskim prostorijama, pogodnima za uređenje vinskog podruma i konobe za druženje.
Dalje slijedi prizemlje netto korisne površine od 107 m2 gdje se nalazi dnevni boravak koji ima direktni pristup natkritom otvorenom drvenom trijemu netto korisne površine 20 m2 s kojeg kao iz dnevnog boravka, puca direktan pogled na Kvarnerski zaljev. Bočno su smještene spavaće sobe, a u dograđenom dijelu nalaze se ljetna kuhinja, kupaonica i prostorija s kaminom.
Nakon prizemlja slijedi kat gdje se nalaze dvije velike spavaće sobe, te kuhinja s blagovaonicom i kupaonicom. U jednoj spavaćoj sobi parket je iz tikovine a u drugoj parket iz široke bukove daske. U kupaonici su promijenjene sve instalacije.
Kuća je odmah useljiva, s određenim dijelovima na kojima je potrebno poboljšanje. Bitno je reći da je orijentacija kuća istočna i da iz svake spavaće sobe postoji pogled na more, Krov na kući star je nekoliko godina.
Papiri uredni, sve legalizirano.
Manja kuća kao zasebna cjelina nalazi se odmah iza velike kuće, s debelim kamenim zidovima, dvije etaže svaka po 40 m2, Krov je nedavno obnovljen, rađen iz mediteranskog crijepa. Interijer zahtjeva cjelovitu adaptaciju.
Prodavatelji raspolažu idejnim projektom nadogradnje i proširenja. Isti kao mogućnost, predviđa dva natkrivena parkirna mjesta, prostranu terasu s pogledom na more i ljetnu kuhinju, kao i dogradnju kata iznad ljetne kuhinje, te tako dobivanje dodatnog prostora od nekih cca 40 m2.
Između kuća nalazi se mali vrt na čijoj površini se može smjestiti bazen ili terasa s ljetnom kuhinjom ili roštiljem.

Šifra objekta: 15742

Energetska klasa: B

Kontakt: Iris Orlić, [email protected], +385 99 163 6717

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga