Plaški, kuća prizemnica 76 m2, zemljište 1700 m2

Lokacija  Plaški, Karlovačka

Telefon  091/962-9054

Oglas je aktivan od 05.01.2024.
Oglas pregledan: 580 puta
Šifra oglasa: 5597171

Cijena:
39.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 76,00 m²
Broj soba: 2
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.700,00 m²
Dozvole
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Na prodaju je objekt koji se sastoji od jedne etaže, etaže prizemlja, koji je u stvari započeta gradnja planirane obiteljske kuće.
Dimenzije objekta su oko 9 m x 8,5 m, otprilike 76 m2.
Izuzetno jednostavni uvjeti o uređenju; max izgrađenost objekta 450 m2 (2 etaže = ukupno 900 m2), visina objekta 4,5 m od vijenca krova, udaljenost od ruba parcele 12 m prema prometnici te 3 m sa svake strane granice parcele.

Plaški je 27 kilometara udaljen od regionalnog centra Ogulina, u kojem se nalaze sve važnije administrativne, zdravstvene i kulturne institucije, a općina Plaški graniči sa susjednim općinama Josipdol i Saborsko. Plašćanski kraj ima dobar geoprometni položaj jer se nalazi na centralnom dijelu Hrvatske, između Jadranske obale, Velebita i Plitvičkih jezera.

Plaščanskom dolinom prolaze rijeke Vrnjika i Dretulja, poznate po svojoj besprijekornoj čistoći, svježini i pastrvi. Plaški okružuju Mala Kapela, Plaška Glava, Pištenik i Hum, bogati šumom, divljači, izvorima i špiljama. Područje cijele općine je brdsko-planinskog karaktera sa vrlo kvalitetnim obradivim površinama. Brdovit teren nudi mogućnost za rekreativno pješačenje ili vožnju biciklom u prirodi, dok nizinski dio Plašćanske doline obiluje divljači što je pogodno za lov, a rijeke Dretulja i Vrnjika omogućuju aktivnosti sportskog ribolova.

Plaški je zemljopisno smješten u Plaščanskoj dolini, koja je dio Ogulinsko-plaščanske doline. Ova dolina pripada Gorskoj Hrvatskoj, ali u užem smislu ne pripada ni Lici ni Gorskom kotaru, iako je Plaški više naselje ličkog tipa, a Ogulin grad blizak Gorskom kotaru.


Vlasništvo uredno.


ID KOD AGENCIJE: 78

Vlatka Pervan
Agent s licencom
Mob: +385 91 962 9054
E-mail: [email protected]
www.cro-living.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga