OTOK PAG - Samostojeća kuća 263m² u blizini mora

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pag, Zadarska

Telefon  091/522-6529, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 20.07.2023.
Oglas pregledan: 590 puta
Šifra oglasa: 5341856

Cijena:
500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 263,00 m²
Broj soba: 7
Godina izgradnje: 1987
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 685,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dodatno
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

OTOK PAG - Samostojeća kuća 263m² u blizini mora

Smještena na jednoj od najatraktivnijih i najmirnijih lokacija u gradu Pagu, drugi red od mora, ova samostojeća kuća okružena s dva mediteranska vrta predstavlja oazu mira sagrađenu na 685 m2 okućnice. Nalazi se u blizini prekrasnih plaža, centra grada (150m) i svih sadržaja potrebnih za život.

Prekrasna okućnica u kojoj možete nesmetano upijati zrake sunca predstavlja spoj autohtonih biljaka i netaknute prirode te mjesto za cjelodnevno opuštanje uz pogled na uredan travnjak ukrašen agavama, šarenim oleandrima, zanosnim palmama i gracioznim maslinama. Prirodan hlad borova očekuje vas u stražnjem vrtu koji pruža mogućnost za obiteljsko druženje, zabavu i odmor. Vrtna garnitura omogućuje ugošćavanje i druženje do 10 osoba. Cjelokupnu sliku vrta objedinjuje zelena ograda.

Kuća se sastoji od dvije stambene jedinice (s odvojenim ulazima), podruma i potkrovlja. Također, postoji mogućnost nadogradnje još jednog kata. Spojena je na gradsku kanalizaciju, električnu energiju i vodovod, a posjeduje i vlastiti bunar s izvorskom pitkom vodom. Ističe se betonski parking za 7 vozila (120m2) što predstavlja rijetkost za objekte u neposrednoj blizini centra te garaža s građevinskom dozvolom površine 40 m2. Postoji i mogućnost nadogradnje iste. Cijeli teren ograđen je betonsko-kamenim zidovima, zelenom živicom visine 2,5 m2, ogradom i dva ulaza s kovanim vratima što omogućuje traženu privatnost.

Stan u prizemlju sastoji se od tri spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, hodnika, kupaonice s WC-om, ostave, zasebnog WC-a te velike vanjske terase opremljene tendama za sunce, suncobranima, stolovima i stolicama. Potpuno je namješten i opremljen Internetom, TV-om i satelitskom TV. Posjeduje zasebni dimnjak, parkiralište za 4 automobila te je kategoriziran za iznajmljivanje.

Stan na prvom katu sastoji se od dvije spavaće sobe, velikog dnevnog boravka s balkonom, kuhinje, kupaonice s WC-om, hodnika i ulaza u potkrovlje. Također je potpuno opremljen i namješten te mu pripadaju 3 parkirna mjesta.

Obje etaže su klimatizirane.

Kupac na poklon dobiva i vez za brodicu udaljen 50 metara od kuće.

Nekretnina je u čistom vlasništvu 1/1 te posjeduje svu potrebnu dokumentaciju (građevinsku i uporabnu dozvolu te energetski certifikat).

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja











ID KOD AGENCIJE: 15394

Mladen Bistričić
Agent s licencom
Mob: +385 91 522 6529
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga