OTOK KRK, unutrašnjost otoka - Rustikalna vila s bazenom

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kras, Dobrinj, Primorsko-goranska

Telefon  091/500-8728, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 16.07.2023.
Oglas pregledan: 670 puta
Šifra oglasa: 5339918

Cijena:
985.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 185,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2016
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 555,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj

Opširnije o oglasu

OTOK KRK, unutrašnjost otoka - Rustikalna vila s bazenom
Samostojeća villa veličine 185 m2, rustikalnog vanjskog izgleda te modernog unutarnjeg intrijera sa prekrasnom velikom okućnicom i bazenom, smjestila se na mirnoj lokaciji na samom rubu zelene zone, svega 5 km od mora.

Sastoji se od prizemlja u kojem se nalazi ulazni prostor koji vodi u mini wellnes zonu ( sauna i jacuzzi), jedne spavaće sobe , open space prostora sa kuhinjom, blagavaonom i dnevnim boravkom s izlazom na terasu, vešeraj i kotlovnica. Na katu se nalaze tri spavaće sobe i dvije kupaone. Kompletno je opremljena sa svime što treba jednoj villi.
Ima visokokvalitetnu keramiku i sanitarije, PVC stolariju, grije/hladi se pomoću dizalice topline (8 ventilokonvektora), ima solarne panele za toplu vodu.
Struja na kući je zakupljena na 22 KW, ima struju za punjenje električnih vozila, unutarnji kamin koji je spojen sa dizalicom topline za grijanje cijele kuće, grijanje vanjskog bazena, upravljanje grijanjem/hlađenjem i bazenom putem aplikacije na mobitelu, vanjski roštilj, navodnjavanje, kompletno osvjetljenje kuće i okućnice, video nadzor, alarm i cisternu za skupljanje vode od cca 50 m3.

Okućnica je površine 555m2, na njoj se nalazi bazen (32m2) oko kojeg je uređeno sunčalište, jacuzzi, natkriveni terasa sa ljetnom kuhinjom i roštiljem te 3 parkirna mjesta.

Kuća se prodaje potpuno namještena i opremljena. Kategorizirana je za turistički najam i ima 5 zvjezdica.

Na istočnoj strani otoka Krka smještena je općina Dobrinj s istoimenim središtem. Dobrinj se nalazi ne brežuljku visokom oko 200 metara i jedan je od srednjovjekovnih kaštela koji su u prošlosti bili središta pismenosti.
Dobrinjština je stoljećima bila izrazito poljoprivredni kraj. Bilo je zastupljeno i stočarstvo te maslinarstvo kao i iskorištavanje šumskog bogatstva. Mjesto je poznato i po živopisnoj narodnoj nošnji, folklornim manifestacijama, školi sopela ( krčki puhački instrument ) te tradicionalnoj domaćoj kuhinji. U ovom otočnom središtu prevladavaju autohtone kamene kuće i uske kamene ulice koje odišu prošlim vremenima.
Nedaleko Dobrinja nalazi se špilja Biserujka koja oduševljava svojom ljepotom i zanimljivošću istaloženih oblika. To je jedina špilja na otoku, od njih više od 50, uređena za prijam posjetitelja. Prema legendi, špilja je ime Biserujka (biser) dobila prema blagu koje je u njoj pronađeno, a pripadalo je lokalnim gusarima.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 22659

Igor Popović
Agent s licencom
Mob: +385 91 500 8728
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-krk.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga