OTOK KRK, okolica VRBNIKA - Samostojeća vila s bazenom i pan

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Risika, Vrbnik, Primorsko-goranska

Telefon  091/500-8728, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 14.05.2023.
Oglas pregledan: 726 puta
Šifra oglasa: 5276860

Cijena:
850.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 160,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.200,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Garaža
  • Natkriveno parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

OTOK KRK, okolica VRBNIKA - Samostojeća vila s bazenom i panoramskim pogledom na more
Ova predivna mediteranska vila sastoji se od prizemlja i kata i smještena je na mirnom mjestu, zadnja kuća do zelene zone. U prizemlju se nalaze kotlovnica, ostava, WC, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom iz kojeg se izlazi na natkrivenu terasu i prostor oko bazena, odakle se pruža pogled na more. Pored bazena nalazi se nenatkrivena terasa i sunčalište te vrtna kućica u kojoj se nalazi strojarnica bazena i natkriveni prostor za ljetnu kuhinju i roštilj. Na katu su smještene tri spavaće sobe, tri kupaonice i terasa s prekrasnim pogledom na more. Vila ima centralni bojler, kvalitetnu talijansku keramiku, rolete na struju, kvalitetnu PVC stolariju, komarnike, podno grijanje (dizalica topline), 5 klima uređaja, fasadu debljine 10 cm, kvalitetnu keramiku. Tavanski prostor od 35 m2 uređen je kao teretana. Na okućnici nalaze se dva natkrivena parkirna mjesta, svi vrtovi maju automatsko navodnjavanje, bazen je veličine 9 x 3,60. Kuća se prodaje kompletno namještena i opremljena, kuhinja je Nolte sa Bosch aparatima.
Najjači adut ove nekretnine je panoramski pogled na more, koje se već vidi iz prizemlja i iz bazena.

VRBNIK, bez sumnje, jedno je od najpoznatijih hrvatskih mjesta. Zahvaljuje to svojoj glagoljaškoj baštini i čuvenoj narodnoj pjesmi osebujne melodije i sadržaja koja je interpretirana i aranžirana u nizu varijanti \"Vrbniče nad morem\".
I Vrbnik se poput drugih starih kaštela na otoku smjestio visoko, na gotovo 50 metarskoj visini, a na zaista osobitome mjestu na hridi što doslovce uranja u more. Uz Šilo u Dobrinjštini, jedino je veće mjesto na istočnoj obali otoka Krka. Prvi put se spominje 1100 god. Stanovnici su se najviše bavili poljoprivredom, manje pomorstvom i ribarstvom.
Danas je najpoznatiji proizvod Vrbničkog polja i Vrbnika uopće zlatnožuto vino- Žlahtina; postalo je glasovito i u širim hrvatskim razmjerima.
Prema pričanju starijih mještana, prije nego što je vino steklo slavu, u polju su se uzgajale žitarice za prehranu obitelji koje su imale više članova, nego današnje. U takvim su uvjetima lozu uzgajali uz rubove polja jer nije bilo tržišta i vino se proizvodilo samo za vlastite potrebe.
Svojom bogatom poviješću, Vrbnik nazivaju kolijevkom pismenosti u Hrvata i zasigurno je jedno od najstarijih mjesta na otoku Krku.
U Vrbniku prevladavaju uske uličice pa ne čudi da se najuža ulica na svijetu nalazi upravo ovdje.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 14127

Igor Popović
Agent s licencom
Mob: +385 91 500 8728
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-krk.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga