Otok Krk - Kamena vila s bazenom

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Dobrinj, Primorsko-goranska

Telefon  091/500-8728, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 27.03.2024.
Oglas pregledan: 92 puta
Šifra oglasa: 5806256

Cijena:
955.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 220,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 320,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

Otok Krk - Kamena vila s bazenom
Ova predivna kamena vila ima ukupnu površinu od 220 m2, od čega oko 150 stambenog u glavnom objektu. U prizemlju objekta smjestili su se kupaonica, spavaća soba, kupaonice, te kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom iz kojeg se izlazi na natkrivenu terasu i lijepo uređenu okućnicu s grijanim bazenom. Na okućnici se nalaze tri parkirna mjesta i pomoćni kameni objekt od cca 30m2 uređen kao konoba. U njemu se nalazi i strojarnica od bazena. Na katu se nalaze dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, te nenatkrivena terasa. U kuću su ugrađivani vrhunski materijali s namještajem po mjeri od masivnog hrasta. Kuća ima podno grijanje i kamin, te dizalicu topline.
Vila se nalazi na mirnoj lokaciji okružena zelenilom.

Na istočnoj strani otoka Krka smještena je općina Dobrinj s istoimenim središtem. Dobrinj se nalazi ne brežuljku visokom oko 200 metara i jedan je od srednjovjekovnih kaštela koji su u prošlosti bili središta pismenosti.
Dobrinjština je stoljećima bila izrazito poljoprivredni kraj. Bilo je zastupljeno i stočarstvo te maslinarstvo kao i iskorištavanje šumskog bogatstva. Mjesto je poznato i po živopisnoj narodnoj nošnji, folklornim manifestacijama, školi sopela ( krčki puhački instrument ) te tradicionalnoj domaćoj kuhinji. U ovom otočnom središtu prevladavaju autohtone kamene kuće i uske kamene ulice koje odišu prošlim vremenima.
Nedaleko Dobrinja nalazi se špilja Biserujka koja oduševljava svojom ljepotom i zanimljivošću istaloženih oblika. To je jedina špilja na otoku, od njih više od 50, uređena za prijam posjetitelja. Prema legendi, špilja je ime Biserujka (biser) dobila prema blagu koje je u njoj pronađeno, a pripadalo je lokalnim gusarima.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 20502

Igor Popović
Agent s licencom
Mob: +385 91 500 8728
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-krk.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga