Otkrijte luksuzni život na otoku: Ekskluzivna vila 150m od mora

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ždrelac, Pašman, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas je aktivan od 05.03.2024.
Oglas pregledan: 228 puta
Šifra oglasa: 5771992

Cijena:
695.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 160,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 2020
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 490,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Otkrijte svoj komadić raja samo 150m od plaže i kristalno čistog Jadranskog mora na otoku Pašmanu, oazi netaknute prirode i bistrine. Izgrađena 2020., ova moderna vila prostire se na 160 kvadratnih metara, nudeći četiri prostrane spavaće sobe i tri elegantno uređene kupaonice za vrhunsku udobnost i privatnost.
 
Vila je okružena mediteranskim vrtom površine 333 m2 koji goste dočekuje harmoničnom mješavinom mirisnog cvijeća, bujnog zelenila i raznolikosti lokalnih biljaka, dok je prostor za roštilj idealan za organizaciju nezaboravnih druženja uz bazen i idlično okruženje.
 
Lokalna kultura otoka nudi posjete tipičnim restoranima s tradicionalnim jelima, domaćim vinom i maslinovim uljem. Za one željne istraživanja izvan otoka, gradovi poput Zadra i Biograda na moru lako su dostupni trajektom, koji tijekom sezone polazi svakih 30 minuta, omogućavajući jednostavne dnevne izlete.
 
Smještena u privatnoj ulici pod rampom, ova vila nudi mir i sigurnost s ekskluzivnim pristupom plaži. Okruženje od impresivnih kamenih vila i maslina pruža dodatni mir. Zidovi vile su izgrađeni od cigle s unutrašnje i prirodnog kamena s vanjske strane, prozori su od PVC-a, a rolete od aluminija, nudeći savršenu kombinaciju tradicije i modernog komfora.
 
Jedna od opcija za buduće vlasnike je nastavak već uspostavljenog poslovanja iznajmljivanja vile tijekom turističke sezone, od 01.06. do 01.10., uz kompletnu organizaciju i upravljanje svim aspektima poslovanja. To uključuje održavanje, booking, doček gostiju te cjelogodišnju brigu o vili.
 
ŽDREALC, najveće mjesto na otoku Pašmanu, smješten je uz most koji spaja Pašman s Ugljanom. Četiri prekrasne plaže, pogled s mosta, razne aktivnosti na moru i gastronomska ponuda ekološki uzgojene hrane čine Ždrelac mjestom koje osvaja. Borova šuma blizu centra savršena je za one koji traže spoj morskog zraka i zelenila.
 
Ova raskošna vila nudi 490 m2 zemljišta, 160 m2 stambenog prostora, energetski certifikat razreda A, kompletno je namještena i spremna za useljenje. S pogledom na more i samo 150m udaljenosti od mora, čeka Vas da postanete dio ekskluzivne zajednice.
 
OPIS VILE:
Vila Pašman - prizemlje + kat - ukupna neto površina 160 m2 (4 spavaće sobe + 3 kupaonice + WC) + nenatkrivena terasa (3,26 m2) + natkrivena terasa + bazen (33 m2) + dvorište s parkirnim mjestima (333 m2) = 695.000 EUR
 
Vlasništvo 1/1
Mogućnost kupnje kreditom banke.
www.sanpatrik.eu
 
Vaša oaza luksuza i mira na otoku Pašmanu čeka na vas! Za više informacija ili dogovor o razgledavanju, slobodno nas kontaktirajte. 
 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga