Osijek, Baranja – Luksuzna drvena EKO kuća u neposrednoj blizini Parka Pri...

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 104 puta
Šifra oglasa: 5840080

Cijena:
1 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Stambena površina: 161,00 m²
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 860,00 m²

Opširnije o oglasu

Ova prekrasna kuća za odmor izgrađena je od cijelih trupaca slavonskog hrasta kojima je vijek trajanja preko 100 godina. Jedinstven je primjer na ovim prostorima Hrvatske, pa i šire. Odmah ćete uživati ​​u njegovoj toplini i udobnosti, kao i zaljubiti se u čarobnu ljepotu prirode. Ekološka gradnja kuće za odmor čini boravak u ovoj kući vrlo ugodnim.
Prizemlje se sastoji od spavaće sobe sa dva odvojena kreveta, gdje je namještaj izrađen od drveta, manje kuhinje, kupaonice i prostranog dnevnog boravka sa kaminom i velikim stolom za blagovanje. Iz dnevnog boravka se stepenicama dolazi na prvi kat koji se sastoji od dvije spavaće sobe gdje su rubni dijelovi sobe niže visine stropa i kupaonice. Dnevnim boravkom i galerijom dominira luster visine dva metra, koji je ručno izrađen od prirodnog roga i kovanih karika. Kako bi se mogli u potpunosti opustiti i uživati u blagodatima ovog prekrasnog imanja tu su još dodatno sauna i jacuzzi.
Ispred kuće za odmor nalazi se otvorena terasa na kojoj možete provesti opuštajuće dane uživajući u suncu. Suteren se sastoji od velike prostorije za druženje, velike i kompletno opremljene kuhinje te dodatnih wc-a.
Sa stražnje strane parcele nalazi se velika natkrivena terasa na kojoj možete pripremati roštilj, kuhati paprikaš ili peći ribu upecanu u obližnjoj rijeci. Najmlađima su na raspolaganju klackalice i ljuljačke.
Ova lijepa kuća za odmor udaljena je 200 metara od Parka prirode Kopački rit, gdje možete uživati ​​u ugodnim šetnjama stazama koje se nalaze iznad površine vode, voziti se čamcem i vidjeti više od 200 vrsta ptica koje žive u parku. Za ljubitelje ribolova najbliža rijeka udaljena je 2 kilometra, tamo se možete i kupati. Samo nekoliko kilometara dalje nalaze se rekreacijski sadržaji poput unutarnjih i vanjskih bazena, teniskih terena, rekreacijskih centara. Na udaljenosti od 20 km nalazi se Aerodrom a do Osijeka ima svega 12km.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913333344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent47061
Direktan link: https://regent.hr/property/osijek-baranja-luksuzna-drvena-eko-kuca-u-neposrednoj-blizini-parka-prirode/

Regent agencija za nekretnine

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga