Opatija, Veprinac – Luksuzna vila na parceli od 1175 m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 64 puta
Šifra oglasa: 5840079

Cijena:
2.500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Stambena površina: 400,00 m²
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.175,00 m²

Opširnije o oglasu

Ova vila jedinstveni je spoj mora i planine. Nalazi se na mirnoj lokaciji, daleko od gradske buke. Ima privatnost i visok stupanj sigurnosti. Vila je okrenuta prema jugu, s pogledom na more i okolni arhipelag. Povezuje modernu arhitekturu, vrhunsku tehnologiju i luksuzni dizajn. Ovaj objekt je jedinstven zbog karakteristične arhitekture, ekološki prihvatljive gradnje, napredne tehnologije, solarnog grijanja te smještaja u prirodi, na granici Parka Prirode Učke.
Vila se nalazi na parceli od 1175 m2, stambene površine od 400 m2. Prostire se na tri etaže s pet spavaćih soba i pet kupaonica. Kuhinja i blagovaonica spoj su modernog dizajna i funkcionalnosti, čineći prostor dovoljno toplim da se osjećate kao kod kuće. Interijer je namješten za potpuno opuštanje, posebnim odabirom boja i ulaskom svjetla. Vrhunsko opremljena kupaonica daje još jednu dimenziju spa ugođaju. Vanjska terasa i konoba savršena su mjesta za objedovanje i druženje. Grijani bazen mjesto je u kojem ćete moći uživati tijekom dana i tijekom večeri.
Vila je kategorizirana s 5 zvjezdica, a nalazi se u Veprincu – drevnom gradiću iznad opatijske rivijere. Prema povijesnim nalazima, nastao je vjerojatno na temeljima pretpovijesne gradine, a porijeklo imena obično se dovodi u vezu s biljkom veprinom koja ovdje raste u izobilju. Veprinac krasi netaknuta priroda i ugodna klima.


Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385911618289
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent32103
Direktan link: https://regent.hr/property/opatija-veprinac-luksuzna-vila-na-parceli-od-1175-m2/

Regent agencija za nekretnine

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga