Omiš – Dvije ekskluzivne vile s bazenima i panoramskim pogledom

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Marušići, Buje, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 76 puta
Šifra oglasa: 5840058

Cijena:
4.100.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 595,00 m²
Godina izgradnje: 2022
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 2.253,00 m²

Opširnije o oglasu

Dvije raskošne vile s panoramskim pogledom i bazenima smještene su na parceli površine 2253 m2 nedaleko grada Omiša. Svaka vila proteže se na tri etaže i ima ukupnu neto korisnu površinu od 595 m2.
U prizemlju svake vile nalazi se natkriveni parking s tri parkirna mjesta i punionica za električne automobile. Ispred svake vile nalazi se dodatno 4 nenatkrivena parkirna mjesta. Unutar svake vile nalazi se toplinski labirint za energetski učinkovitu potrošnju energije i glavna strojarnica.
Prvi kat svake vile obuhvaća wellness prostor koji uključuje ekskluzivni doživljajni tuš, hamam i saunu, hidromasažni jacuzzi za 6 osoba, sobu za opuštanje i teretanu. Vila na lijevoj strani na ovoj etaži ima jednu spavaću sobu.
Na drugom katu nalazi se prostrani dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom. Dnevni boravak ima izlaz na terasu bazena, a na ovoj etaži se također nalaze tri spavaće sobe, svaka s vlastitom en-suite kupaonicom.
Svaka vila ima veliki grijani bazen sa sunčalištem, dok se na sjevernom kraju bazena nalazi hidromasažna klupa za tri osobe.

Krovna terasa svake vile pruža spektakularan i neometan pogled na otoke Brač, Hvar i Korčulu te cijelu Makarsku rivijeru. Na krovnoj terasi, koja se prostire na 93 m2, nalazi se ljetna kuhinja s plinskim roštiljem, kamenim sudoperom, mini hladnjakom, ledomatom, stolom za blagovanje za osam osoba, dvije bioklimatske pergole i dodatni prostor za druženje i sunčanje.

Komunikacija od prizemlja do krova odvija se liftom ili stepenicama. Obje vile su posebne po zelenim krovovima soba i dnevnog boravka, na kojima se nalaze stabla masline okružena mediteranskim biljem. Zeleni krovovi ne samo da su estetski detalj, već služe i kao toplinska izolacija, pružajući energetsku uštedu.
Pristup dizalima, punjačima za električne automobile i prostorijama osiguran je putem kodiranih kartica. Podno grijanje postavljeno je u wellnessu, dnevnom boravku, kuhinji i en-suite kupaonicama.
Ove vile mogu se kupiti i odvojeno.
Udaljenost od Zračne luke Split 55,7 km, Trajektna luka Split udaljenost 39,1 km Omiš 14,1 km Makarska, udaljenost 25,3 km



Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385914339933
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent29767
Direktan link: https://regent.hr/property/dvije-ekskluzivne-vile-s-bazenima-i-panoramskim-pogledom-u-blizini-omisa/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga