Obiteljska kuća u prirodi s velikim potencijalom, Sveti Ivan

Dom ekspert d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Hrnjanec, Sveti Ivan Zelina, Zagrebačka

Telefon  01/2013-007

Oglas je aktivan od 22.12.2023.
Oglas pregledan: 348 puta
Šifra oglasa: 5585784

Cijena:
380.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: visoka prizemnica
Stambena površina: 396,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 1998
Energetski certifikat: B
Više o nekretnini
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Gradska toplana

Opširnije o oglasu

Prodaje se obiteljska kuća površine 396 m² na lijepoj i mirnoj lokaciji u Hrnjancu - Sveti Ivan Zelina.
Kuća se sastoji od podruma, visokog prizemlja i potkrovlja. Dio kuće s podrumom izgrađen je prije 1968. godine, dok je ostatak kuće dograđen 1998. godine.

Podrum je površine 100 m² i datira iz 1903. godine, a u kojem je prosječna temperatura tokom cijele godine između 12 i 14˚C. Podrum se trenutno upotrebljava za skladištenje hrane i pića iz vlastite proizvodnje.

Prizemlje se sastoji od ulaznog hodnika, kupaonice, dvije sobe, open space dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom iz koje se izlazi na natkrivenu terasu površine 16 m².

Prizemlje i potkrovlje su povezani unutarnjim stubištem iz dnevnog boravka. U potkrovlju su smještene tri spavaće sobe od kojih dvije imaju izlaz na lođu i prostrana kupaonica.

Stolarija na kući je PVC, fasada je termo - stiropor debljine 12 cm, na pojedinim dijelovima i deblji. Krov je promijenjen 2023. godine, pokriven je crijepom.

Kuća ima potencijal za dvije stambene jedinice uz minimalne preinake. Građena je na parceli površine 1924 m² na kojoj se također nalazi i gospodarska zgrada površine 70 m², a koristi se kao prostor za poslovne svrhe. Na objektu je provedena struja, plin, voda i odvodnja te se može prenamijeniti u stambeni prostor.

Sastavni dio cijene su i dvije parcele ukupne površine 1158 m² na kojima se nalaze dva plastenika s provedenom strujom, vodom i plinom, a koji služe za proizvodnju povrća.

Od komunalnih priključaka, kuća ima gradski vodovod, plin i struju. U dvorištu se nalazi i vlastiti bunar. Za odvodnju se koristi sabirna jama.

Lokacija: kuća se nalazi u prekrasnoj prirodi, pkružena obiteljskom kućama i manjim gospodarstvima. Prilazna cesta je asfaltirana, postoji ulična rasvjeta, autobus, škola i trgovina nalaze se 1,5 km od kuće, a u blizini rometuje Čazmatransova autobusna linija.

Moguća je zamjena za drugu nakretninu na moru ili na području Svetog Ivana Zeline.

Snježana Čabraja
Mob. + 385 099 3601 634
E-mail: [email protected]



ID KOD AGENCIJE: 2230

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga