Obiteljska kuća 172m2, imanje 1013m2 i zemljište 4442m2 - Ježevo

Ferko d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ježevo, Rugvica, Zagrebačka (Pogledaj na karti)

Telefon  091/434-3431

Oglas je aktivan od 27.08.2023.
Oglas pregledan: 840 puta
Šifra oglasa: 5398556

Cijena:
210.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 171,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2008
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 5.455,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Pronađite svoj mir u oazi prirode, udaljenoj samo tridesetak kilometara od srca Zagreba! Predstavljamo vam jedinstvenu priliku - prekrasnu samostojeću kuću smještenu u idiličnom prigradskom naselju Ježevo, nedaleko općine Rugvica. Ova raskošna nekretnina poziva vas da postanete njezinim novim vlasnikom.
Ježevo se nalazi u općini Rugvica, nedaleko Dugog Sela, svega tridesetak kilometara od centra grada i mirno je naselje u prirodnom okruženju, istovremeno odlično prometno povezano s istočnim dijelom grada Zagreba. Ježevo se nalazi uz autocestu A3 i u blizini autoceste A4, što ga odlično pozicionira na prometnoj karti Hrvatske. Nekretnina se nalazi na samom ulazu u Ježevo sa strane Zagreba. Uživajte u prirodnom okruženju, a ipak zadržite brz i jednostavan pristup svim sadržajima grada!
Kuća je sagrađena kao visoka prizemnica, ukupne korisne površine 180m2, s osobitom pozornošću k detaljima. Kuća je građena 2008. godine (useljena je 2009. godine) Porotherm opekom debljine 385mm, toplinski je izolirana kamenom vunom debljine 80mm, te presvučena Demit perivom fasadom. 
U prizemlju kuće nalaze se prostrani dnevni boravak i kuhinja, dvije spavaće sobe, kupaonica i odvojeni toalet, te velika natkrivena terasa površine 12 m2, na koju se nastavlja kotlovnica. 
U potkrovlju kuće nalazi se potpuno uređen otvoreni prostor koji se može opremiti i namjestiti po ukusu budućeg vlasnika. Potkrovlje, dakle, predstavlja prazno platno koje čeka vašu kreativnost. Opremite ga po svom ukusu i stvorite svoj savršeni prostor za opuštanje!
Interijer kuće je potpuno i ukusno uređen, te opremljen namještajem i uređajima visoke kvalitete. U sklopu kuće se nalazi i grijana garaža predviđena za smještaj jednog vozila, a na popločenoj površini uz kuću je moguće parkiranje još jednog vozila. Kuća je grijana sustavom centralnog grijanja na kruto gorivo i plin. U prostorijama u kojima je pod popločen keramičkim pločicama (hodnik, kupaonica, kuhinja) provedeno je podno grijanje, dok se ostale prostorije griju radijatorima. Kuća je opremljena svim priključcima, uključujući i Internet. Opskrba vodom osigurana je iz gradskog vodovoda, a na imanju postoji i vlastiti bunar s hidroforom. 
Kuća se nalazi na hortikulturno uređenoj okućnici ukupne površine 1.013m2. Iza kuće se nalazi gospodarska zgrada ukupne površine 56m2 koja služi za smještaj strojeva i alata, do koje je omogućen pristup i većim vozilima. Dio okućnice koji se nalazi ispred i uz kuću je popločen betonskim kockama složenim po urednom i ukusnom uzorku, dok je ostatak okućnice prekriven urednim i održavanim travnjakom, uz nekoliko ukrasnih grmova i cvjetnjaka. Iza kuće se nalazi voćnjak s desetak voćaka i grmova bobičastog voća, te mali povrtnjak. 
Uz kuću i imanje dolazi i zemljište površine 4.442m2 koje se nalazi neposredno uz parcelu na kojoj se nalazi kuća. Navedeno zemljište moguće je objediniti s predmetnom nekretninom u prostrano imanje pogodno za obavljanje raznih djelatnosti ili za čisto uživanje u prirodnom okruženju. 
Ukoliko želite da ovaj komadić raja na zemlji postane Vaš novi dom, obratite mi se s punim povjerenjem!
Svim svojim klijentima osiguravamo BESPLATNO kreditno posredovanje u ishođenju kredita.
 
\"LIBELIN ŠTREBERAJ\"
 
Želite znati više o tajnama tržišta nekretnina? Zanima vas koliko iznosi kapara, ili kako kupiti nekretninu putem kredita i slične teme?Otkrijte sve to i još mnogo više u \"LIBELINOM ŠTREBERAJU\".Kliknite na link i započnite svoje istraživanje: Libelin štreberaj
 
 
Želimir Horvat
Agent posredovanja u prometu nekretnina
+385 91 37 37 397
[email protected]
www.libela.hr 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga